Iittala essence

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Iittala essence

Iittala – en resa i tiden med historiska anor

Iittala tar sitt namn från en liten by i södra Finland där glasbruket grundades år 1881. Iittala såg från början till att knyta band till den bästa expertisen och filosofin gjorde att kunskapen och kompetensen på området kunde föras vidare inom företaget vilket i sin tur ledde till att Iittala blev internationellt framgångsrikt tidigt. Idag är Iittala ett känt varumärke och deras designserier är erkända både i Norden och på den internationella arenan. Den banbrytande och innovativa designen som etablerades tidigt har en central roll i varför Iittalas produktion blivit så erkänd. Idag kan vi tydligt se anorna från den svunna tiden i de glasserier som produceras vid bruket. Ett tydligt exempel på detta är Iittalas vackra designserie Essence, som ger oss dricksglas i den rena och vackra designen som Iittala förknippats med sedan starten. 

Iittala Essence – ett lätt sätt att sätta guldkant på vardagendag

Iittala har alltid haft som mål att vara progressiva i sin design. Produkterna ska vara funktionella och vackra, men strävan är även att föremålen är iögonfallande och lite utmanande i sin utformning. Iittala Essence ger dig just detta; vackra glas i alla möjliga former och färger, alla i banbrytande design. Sortimentet är brett och du kan botanisera fritt bland dricksglas, ölglas, vin eller kanske champagne. Oavsett om ditt favoritvin är rött eller vitt till färgen, så hittar du det perfekta glaset som passar just ditt tillfälle hos Iittala. Essenceserien ger dig vackra glas i utmärkt design, men de blir aldrig tråkiga och förutsägbara till sin form. Genom sin speciella framtoning ska glasen inspirera dig att ta ut svängarna lite i dina egna äventyr, vilka de än må vara.

Med designen som fokus

Det är lätt att förändra känslan runt ett middagsbord med några enkla medel och Iittala Essence kan hjälpa dig på vägen. För det första spelar såklart sällskapet en stor roll och maten och drycken också såklart. Borddukningen kan också hjälpa till att skapa den känsla du önskar förmedla. Du kommer långt med en klassisk tallrik i vitt eller färgat porslin, en läcker servett och ett vackert och stilfullt glas från Iittala Essence vid varje plats. Lägger du så till en färgstark vas med vackra blommor mitt på bordet och en doft av hemlagad mat så är det helt säkert att dina gäster kommer att välja att stanna länge. 

När du söker efter essensen

Hos Iittala Essence kan du hitta vackra glas i stilfull och elegant utformning. Innovationskraften och kreativiteten lyser igenom i designen av varje glas och kan med lätthet kombineras med vilket porslin som helst. De raka, sirliga linjerna ger Essenceserien en modern känsla som är svår att motstå. Oavsett vilken typ av dryck du ska servera på din bjudning så kan du hitta de vackraste glasen hos Iittala; röd och vitvinsglas, klassiska ölglas eller champagne och dessertvinsglas. När du söker essensen av det goda livet så är Iittala Essence ditt självklara val både till vardags och när det bjuds till fest.

Liknande sökningar
Iittala teema
Iittala Bestickset
Iittala Kaffeskedar
Iittala champagneglas
Iittala ölglas
Iittala Rödvinsglas
Iittala Vattenglas
Iittala vinglas
Iittala Vitvinsglas
Iittala Glasskålar
Iittala Serveringsskålar
Iittala Assietter
Iittala Djupa tallrikar
Iittala vaser
Iittala Kökshanddukar
Hugo Boss Väskor
Kappa Ryggsäckar
Arabia Djupa tallrikar
Quiksilver Badbyxor
Ellesse Vårjackor
ONLY Kappor & Rockar
B Young Minikjolar
Dr Denim Jeanskjolar
Fashion Union Klänningar
Goddiva Chiffongklänningar
BUBBLEROOM Skjortor
Tommy Hilfiger Skjortor
Boob Tröjor
Champion Hoodies
Noak T-shirts