Iittala teema

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Iittala teema

Iittala – företagsresan som tog sitt avstamp i talangen och kunskapen

Iittala glasbruk grundlades redan år 1881 i en liten by i södra Finland. Glasbruket etablerade snabbt ett gott rykte som attraherade de allra bästa glaskonstnärerna, formgivarna och hantverkarna. De talangfulla experterna tilläts att arbeta fritt och innovativt i sitt skapande och detta ledde till att Iittala (som ett av de allra första glasbruken) bestämde sig för att ändra inriktning på sin verksamhet. Vid denna tid var det vanligt att hålla sig till en viss design vid tillverkningen, men på Iittala glasbruk började man göra saker efter eget huvud. De nyskapande designserierna fick snabbt internationell uppmärksamhet och dess arv är fortfarande tydligt synligt i nya designserier som skapas vid bruket. Ett av de senare tillskotten är den vackra och funktionella Iittala Teema serien.

Konsten att skapa ett vackert middagsbord med Iittala Teema

Iittalas vackra detaljer kan göra hela skillnaden för ditt middagsbord. Oavsett om du dukar upp för familj eller vänner och bekanta så blir ett vackert dukat bord helt enkelt det perfekta komplementet till det goda sällskapet och de läckra rätterna som serveras. Serien Iittala Teema kan ge dig den där extra lilla guldkanten så att du kan vara säker på att dina gäster kommer att stanna ännu lite längre. Vilken stil du än önskar på ditt middagsbord så kan Iittala stå till tjänst med ett vackert och elegant porslin. Iittala Teema ger dig stilfulla tallrikar, skålar och muggar av högsta kvalitet med klassisk finish som ger produkten en känsla av lyx och flärd. Designserien kommer i ett flertal färger som du kan mixa och matcha efter behag. Kanske faller turkos eller djupblå dig i smaken, eller så ser du hellre att din borddukning har en klassisk färg som duvgrå eller benvitt.

När detaljerna är huvudsaken

Det behöver inte vara svårare än ett vackert, gnistrande glas vid huvudändan, en klassisk porslinstallrik i en läcker färg och en stilfull servett vid varje plats. Med Iittala Teema blir det lätt att duka vackert och praktiskt på samma gång. Iittalas melodi är att kombinera en enkel och elegant design med högsta kvalitet och detta är tydligt synligt i Ittalas Teema serie. De rena linjerna samsas med färg och form i en produkt som är framställd av kvalitetsmaterial för att din vardag, men också din fest ska bli ännu lite gladare. Precis som vid starten för mer än hundra år sedan så är endast det bästa är gott nog när Iittala designar för dig.
 
Tidlös kvalitet på menyn med Teema serien

När du väljer Iittala så väljer du kvalitet som består och som aldrig bli omodern. Sann elegans går aldrig ur tiden och med Ittalas Teema serie vid ditt bord så kan du vara säker på att din dukning alltid är lika vacker och tidsenlig. Vare sig du väljer en hel servis eller valda delar som kan komplettera de föremål du redan har, så kommer ditt bord att förevisa en sällan skådad elegans både till förrätten, huvudrätten, efterrätten och det goda kaffet efter maten.

Liknande sökningar
Iittala essence
Iittala Bestickset
Iittala Kaffeskedar
Iittala champagneglas
Iittala ölglas
Iittala Rödvinsglas
Iittala Vattenglas
Iittala vinglas
Iittala Vitvinsglas
Iittala Glasskålar
Iittala Serveringsskålar
Iittala Assietter
Iittala Djupa tallrikar
Iittala vaser
Iittala Kökshanddukar
Eastpak Accessoarer
Calvin Klein Sportväskor
Eva Solo Rödvinsglas
Panos Emporio Baddräkter
ASOS Snickarbyxor
BUBBLEROOM Byxor
Mumin Byxor
VILA Vida byxor
Minimum Jackor
Selected Blazers
CHEAP MONDAY Stretch jeans
Calvin Klein Jeanskjolar
NA-KD Underkjolar
Svarta Regnjackor
Samsoe & Samsoe Toppar