Kari Traa rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kari Traa rea

Kari Traa - en cool designer
Hemma i Norge är Kari Traa en vintersportstjärna i klass med Anja Pärson och Pernilla Wiberg. I Sverige känner de flesta henne mest genom det populära sportklädesmärket som bär hennes namn. Men Kari Traa är alltså mycket mer än så. Fartfyllda och tuffa sporter har dominerat karriären, men Kari Traa låter sig inte skrämmas. Kari Traa är en kvinna med humor och järnvilja. Hon fokuserar på vad hon vill ha gjort, gör sitt bästa och trots att hon inte tänker så mycket på resultatet, lyckas hon gång på gång. Det kanske är hennes orädda inställning som varit - och är - nyckeln till hennes framgångar. Hon har alltid varit en tuff tjej.

Kari föddes i den idylliska orten Voss i Norge 1974. Orten ligger mellan fjäll och fjordar med en vild och vacker natur som är som gjord för extremsport. Så det är kanske inte så konstigt att Kari blev skidåkerska. Vid sju års ålder tog hon sig ut i backarna där hon regerade. Femton år gammal började hon med freestyle-slalom och när hon senare började tävla var hennes lycka gjord. Hon vann medalj efter medalj, men lät det aldrig stiga henne åt huvudet. Hon var bara arton år när hon deltog i OS första gången. Framgångarna, både i sin sport och i sitt kreativa skapande, kan idag ses i de plagg alla modemedvetna skidåkare bär. Och det är många som älskar hennes stil. Därför är det många som med nyfikenhet ser fram emot nästa kollektion från Kari Traa när den är på väg – och lika många som ser fram emot en Kari Traa rea när det är dags för den.

Guldmedaljör i OS i Salt Lake City
Kari Traa tävlade och vann många tävlingar, men kulmen på hennes karriär var när hon deltog i OS i Salt lake City år 2002. Det var här som hon blev hela Norges älskling, då hon kammade hem guld. I samband med detta chockade hon hela sportvärlden när hon vek ut sig och visade att hon inte följer några givna spår. Kari Traa gör som hon vill. Fyra år senare i OS i Turin tog hon silver.

Under hela sin skidkarriär hittade Kari sätt att bredvid sin sport också vara kreativ. Det började med att hon inte vara nöjd med mössorna hon sponsrats med från Bula under sin skidkarriär och därför satte loggorna på egna mössor. Mellan träningar och tävlingar stickade Kari mössor till vänner och designade sin egen skidutrustning. Kari Traas öga för design och känsla för färger gjorde hennes plagg så uppskattade och populära bland vänner, och andra skidåkare runt om i världen, att det nästan var oundvikligt att Kari Traa skulle starta sitt eget märke.

Kari Traa som kläddesigner
Mitt i kalabaliken kring hennes utvik och hennes OS-guld, när Kari hade allas ögon på sig, såg hennes första kollektion dagens ljus. 2003 följdes denna kollektion av en ny och mer omfattande kollektion bestående av färgglada mössor, pannband, T-shirts, jackor och byxor. Äntligen var det möjligt för sportande kvinnor att klä sig riktigt snyggt i skidbackarna. Succén fortsatte och i augusti 2004 lanserade Kari Traa sin första kollektion med funktionella underkläder. Samtidigt fortsatte hon tävla och segra i sin freestyle-slalom karriär. Kari Traas skaparglädje ledde vidare till att hennes första kollektion såldes på världsmarknaden 2006, samtidigt som hon tog silver i OS i Turin. Vad som följt därefter är bara ren framgång. När hon la skidkarriären på hyllan var hon redan en bra bit in i karriären som framgångsrik designer och företagsledare. Hon har lanserat en kollektion med underkläder i ylle, en hjälm kollektion och skidglasögon för kvinnor. Nu senast har hon börjat designa sportkläder för herrar och gjort sin kollektion komplett. Idag är märket Skandinaviens ledande sportklädesvarumärke för kvinnor och fortsätter att röna stora framgångar. Man kan säga att Kari Traa har tagit guld i skidutrustning för kvinnor.

Vem bär Kari Traas - konceptet
Konceptet bakom Kari Traas design är kläder för aktiva kvinnor som vill associeras med en sportig och okonventionell livsstil. Kari Traas design kännetecknas av lekfullhet, glada färger och spännande mönster. En stor inspirationskälla är förstås den norska naturen och skandinavisk tradition, men det finns även andra folkliga inslag i hennes design som påminner om varmare klimat. Kläder från Kari Traas är funktionella och passar den feminina formen. Underställ från Kari Traa är populära.

Det är meningen att kvinnor ska kunna sporta på samma sätt som män, men det ska inte hindra att de sticker ut i skidbacken. Kari Traas sportkläder är förstås inte bara för skidsport, de passar den mesta träning och har blivit särskilt populärt bland yogautövare, eftersom kläderna är så sköna att ha på sig. Det viktigaste kärnan i märkets koncept är dock ett aktivt sportande och en äventyrlig livsstil. Kari Traas energi går igen i hennes kläder och produkter. Du som älskar att sporta och träna, som får en kick av att vara ute i backarna och göra kullerbyttor, du som vill vara snygg samtidigt som du tränar och ändå känna dig bekväm - kommer älska Kari Traas märke. Det är de bästa träningskläderna för kvinnor som finns ute i handeln nu. Lär dig älska träning med Kari Traas

Projekt för starka kvinnor
Starka kvinnor är Kari Traas grej, och därför har hon skapat ett projekt som heter girlpower för att inspirera kvinnor och flickor runt om i världen att vara stolta, att utmana sina rädslor och pusha gränserna och aldrig någonsin ge sig. Att stå upp för sig själv och vem man är och ta kommandot - det är Kari Traas vision. Detta projekt ska inspirera kvinnor över hela världen att hitta sig själva och stå raka, inte bara i skidbackarna utan i hela livet.

Kari Traa rea
Eftertraktade kläder av hög kvalité är alltid dyra – om än prisvärda. Men om du hittar en Kari Traa rea kan du få dessa fantastiska kläder till ett mycket lägre pris än om du köper den senaste kollektionen. På en Kari Traa rea får du samma höga kvalitet och fantastiska känsla, även om det inte är det absolut senaste. Men styrka och inspiration är alltid tidlös.Liknande sökningar
Kari Traa underställ
Kari Traa jackor
Kari Traa Regnjackor
Kari Traa Träningskläder
Kari Traa Sport-bh
Kari Traa Träningstights
Kari Traa Träningströjor
Kari Traa BHs
Weekday Hattar
Victorinox Filéknivar
Shepherd Badrockar
Glamorous Prickiga blusar
Hollister Mjukisbyxor
Me Too Leggings
Kappa Jackor
Noisy May Vårjackor
Svarta Kappor & Rockar
Missguided Kavajer
Gianni Feraud Kostymer
MANGO Shorts
Blend Tröjor
Missguided T-shirts
New Look Tröjor
Röda Bodys
Yves Saint Laurent Foundation
Jack & Jones Derbyskor
Ted Baker Sandaler
Vagabond Sandaletter
ASICS rea
Barbour rea