Kavat Fiskeby

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kavat Fiskeby

Kavat – den bästa kvaliteten genom tiderna

Kavats bolagsresa började år 1945 när Ragnar Karlsson grundade skofabriken Ymer, som senare kom att bli Kavat. Fokus var att göra skor av hög kvalitet och Ragnars ståndpunkt var att saker skulle göras ordentligt och utan genvägar. Det är arvet som ligger till grund för varumärket Kavat än idag. Grundtanken är att sann kvalitet består, och att det i längden är smartare att investera i kvalitet som håller för tidens tand än att köpa en slit-och släng-vara som faller i bitar när säsongen är över. Särskilt viktigt blir detta så klart när vi talar om skor.

När leken står på schemat

Många barn har tagit sina allra första steg i ett par skor från Kavat. Kavat Fiskeby är en favoritmodell som alltid är lika populär, både bland barn och föräldrar. När skon designats har just barnens fötter fått stå i centrum och därför har den en vid öppning framtill samt ett stort kardborrband som gör den enklare att ta av och på. Skon är gjord i ett oömt material så att det inte spelar någon roll om leken blir vild – kängan förblir lika snygg och fräsch som vid inköpet.  

När alternativen inte tryter

Det finns massor av alternativ att botanisera bland i Kavat Fiskebys sortiment. Alla kängor är lika bekväma som snygga så det är bara att välja och vraka efter behag. Favoritskon finns i läckert solgult, mörkblått, svart, ljus-och klarrosa samt i en snygg beige variant. Du kan också välja en läcker blommig känga om det passar din lilla bättre; den finns med svart eller vit bas och gör sitt för att liva upp både vardags-och festoutfiten lite extra. Oavsett vilken känga som är rätt för just ditt barn så kan du var säker på att du får den allra bästa kvaliteten när du investerar i ett par skor från Kavat.

Kombinera enkelt och få både snygghet och bekvämlighet

Kavat Fiskeby funkar både till födelsedagsfesten och till vardagsleken; oavsett om de kombineras med finkläder eller bärs när det är jeans och oömma byxor som gäller. Kängan klarar alla dagens aktiviteter utan besvär. När lek står på schemat så kan du se till att ditt barn inte behöver fundera på annat är var de ska klättra härnäst. Eftersom skorna är gjorda i smutsavvisande material så håller de sig dessutom snygga länge oavsett hur vild leken blir.

Kavat – när endast det bästa är gott nog

Barn och föräldrar över hela världen älskar Kavat. När du investerar i ett par Kavat Fiskeby kängor så kan du vara säker på att du ger ditt barn de allra bästa förutsättningarna för att leken ska bli så rolig som möjligt. Skorna är lika snygga som de är bekväma; gjorda med passion och kärlek med ett gediget hantverk i fokus, samt med hjälp av den allra senaste tekniken i produktionen. Detta är nyckel till Kavats framgångar. När du vill att ditt barn ska ha det allra bästa är endast Kavat gott nog.

Liknande sökningar
Kavat Halland
Kavat Nymölla
Kavat voxna
Kavat Boots
Kavat Skor
Kavat kängor
Kavat sandaler
Kavat Sneakers
Kavat stövlar
Kavat Gummistövlar
Vita Runda solglasögon
Rosa Badbyxor
Monki Omlottblusar
Devils Advocate Byxor
Studio Total Chinos
Puma Västar
Adidas Jeans
Lee Jeanskjolar
daisy street Midiklänningar
ICHI Festklänningar
La Redoute Spetsklänningar
Samsoe & Samsoe Maxiklänningar
Blåa Myskläder
Salomon Träningskläder
Parisian Tröjor
Davidoff Eau de toilette
Babyliss Skäggtrimmer
Make Up Store Ögonskuggor
London Rebel Ankelboots
Clarks Skor