Kavat Nymölla

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kavat Nymölla

Kavat – strävan efter att ge dig det allra bästa

1945 startade Ragnar Karlsson skofabriken Ymer som sedan kom att bli Kavat. Ragnar var oerhört kvalitetsmedveten och strävade redan då efter att tillverka skor av god kvalitet så att de skulle hålla för tidens tand. Ragnars arv har levt kvar hos Kavat sedan starten och varumärket är fortfarande känt för sin fokus på god kvalitet. Därför får du mycket för dina pengar när du väljer att investera i ett par Kavat skor.  

Konsten att kunna röra sig obehindrat varje dag

När leken står på schemat behöver varje barn ha tillgång till ett par bekväma skor som gör leken ännu lite roligare. Oavsett om de huserar i sandlådan eller om det är klätterställningen eller rutschbanan som gäller så vill du som förälder att de har det allra bästa på fötterna. På så vis kan du se till att de förblir varma och torra och att leken är trygg och säker i ett par stadiga skor. Den populära kängan Kavat Nymölla är en designlinje som är skapad för ökad komfort så att ditt barn kan leka fritt utan att behöva fundera över så mycket mer än just var leken ska ske härnäst.

Massor med alternativ att välja mellan

Du kan botanisera bland alla kängor i Kavat Nymölla sortimentet för att hitta just den känga som passar ditt barn bäst. Det finns läckert rosa varianter i ljust pastellrosa och cerisefärgat material, mörkt marinblå eller svarta alternativ. Om inte någon av dessa faller dig i smaken så kanske en rostfärgad eller chokladbrun känga funkar bättre. Samtliga skor har en kraftig, slitstark och tålig sula och en bred resårlinning som gör att den är lätt att ta på och av utan besvär. Detta gör det enkelt för barnet att själv ta på sig skorna när andan faller på att bege sig ut på nya äventyr.

När du vill kunna kombinera enkelt

Kavat Nymölla kängan går lätt att kombinera med alla barnens favoritplagg. Den funkar lika bra till klänning eller kjol som till byxor. Vad som än står på schemat för dagen så kan du vara säker på att Kavat klarar biffen. Under höst- och vinterhalvåret lämpar sig kängan utmärkt för lek i regn och snömodd och den ser till att ditt barns fötter förblir torra så att de kan leka fritt oavsett väderlek. Ett par Kavat Nymölla kängor är ett enkelt sätt att se till att barnet alltid har rätt förutsättningar så fort de går utanför dörren.

Kavat – en klassiker med kvaliteten som rättesnöre

Grunden för Kavat som varumärke har alltid varit ypperlig kvalitet. När du väljer ett par Kavat Nymölla kängor så kan du lita på att du gjort en smart investering som kommer att hålla för tidens tand. Oavsett årstid och väder så ser Kavat till att ditt barn kan fokusera på leken och springa så snabbt de bara vill i sina snygga och bekväma kängor.

Liknande sökningar
Kavat Fiskeby
Kavat Halland
Kavat voxna
Kavat Boots
Kavat Skor
Kavat kängor
Kavat sandaler
Kavat Sneakers
Kavat stövlar
Kavat Gummistövlar
Champion Väskor
NA-KD Cargobyxor
Carhartt WIP Vårjackor
Quiksilver Skidjackor
Sixth June Västar
VERO MODA Bomberjackor
One Teaspoon Jeans
Hollister Jeansshorts
Ivyrevel Tröjor
Sail Racing Pikétröjor
Sloggi Boxershorts
Beckham Parfym
KMS Hårprodukter
American Crew Hårvax
Weleda Deodorant
Tweezerman Nagelvård
Max Factor Concealer
Superfit Boots
Gröna Tofflor
Vans Träningsskor