Kavat voxna

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Kavat voxna

Kavat, den allra bästa kvaliteten genom tiderna

Kavat etablerades redan 1945 av en man som hette Ragnar Karlsson. För Ragnar stod kvaliteten alltid i fokus. Han ansåg att om man skulle lägga tid och kraft på någonting så var det bäst att göra det ordentligt. Skorna som producerades var således av allra högsta klass. Det är just detta som gör Kavat till en så bra investering. Fokus på kvaliteten har bestått genom alla år och när du väljer Kavat så kan du vara helt säker på att de håller i längden.

En bra investering inför den nordiska hösten och vintern

För barn är leken det viktigaste i livet. Det spelar ingen roll att kallare höst och vintervindar viner över Sverige, de små vill ändå bege sig ut på allehanda äventyr i skog och mark, över klippor och på våra lekplatser runt om i landet. Nu kan du göra det lätt för ditt barn att leka fritt oavsett vad vädergudarna har i åtanke för dagen. Med stöveln Kavat Voxna förblir de torra och varma; det spelar ingen roll om de vill springa över stock och sten, eller om det är rutschbanan och sandlådan som gäller för tillfället.

För att leken ska bli som roligast

Kavat Voxna är en läcker stövel som finns i olika färger och mönster så att just ditt barn kan hitta sin favorit i utbudet. Även när man är fem år så är ju färg och form superviktigt, kanske till och med viktigare än när man är vuxen. Hos Kavat går det därför bra att botanisera och välja fritt. Kanske passare en blommig variant bäst eller så föredrar ni en stövel i en mer enhetlig färg utan mönster, då finns det en läcker rosa eller en stilren svart variant som passar bättre.

Kombinera lätt så att det alltid blir rätt

Kavat Voxna stöveln går enkelt att kombinera med alla favoritplaggen och fungerar lika väl till kjol och klänning som till jeans eller byxor. Med Kavat blir det lätt att göra rätt så att din lilla kan fokusera på det som verkligen betyder någonting – leken. Över stock och sten går det som tåget och som förälder kan du vara helt lugn att ditt barns fötter fortsätter vara varma och torra precis hela vägen, oavsett vilket typ av äventyr de ger sig in i. Kavat är helt enkelt ditt trygga val när hösten och vintern står för dörren.

Kvalitet när den är som bäst

Tiden har utvisat att Ragnar verkligen slog huvudet på spiken när han valde att producera skor av bästa kvalitet. På så vis har Kavat hållit för tidens tand och varumärket står starkt och stadigt som ditt trygga alternativ när du vill ge ditt barn det allra bästa. Med ett par Kavat Voxna på fötterna så kan du som förälder dessutom känna ro eftersom du vet att ditt barns fötter förblir varma och torra oavsett vad dagen har att bjuda på i form av lek och äventyr. Känslan av äventyrlig frihet är ju dessutom den finaste gåvan att ge.

Liknande sökningar
Kavat Fiskeby
Kavat Halland
Kavat Nymölla
Kavat Boots
Kavat Skor
Kavat kängor
Kavat sandaler
Kavat Sneakers
Kavat stövlar
Kavat Gummistövlar
Glamorous Axelremsväskor
Roxy Väskor
Le Creuset Stekpannor
Chiara Forthi Blusar
OBJECT Omlottblusar
VERO MODA Genomskinliga blusar
Converse Byxor
ONLY Jumpsuits
Miss Selfridge Plisserade kjolar
Monki Volangkjolar
DAGMAR Långklänningar
ICHI Festklänningar
Blåa Mammakläder
Bellfield Stickade tröjor
Hollister Tröjor
Juicy Couture Hoodies
Superdry Tröjor
Adidas Strumpor
Gant Espadriller
Vagabond Spetsiga pumps