KitchenAid rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

KitchenAid rea

Med KitchenAids maskiner går både vardag och fest som en dans

Kitchenaids företagsresa började för nästan 100 år sedan, närmare bestämt år 1919. Det är nästan ett sekel av innovationskraft som inspirerat kulinariska äventyr genom tiden och över gränserna. Företagets första produkt var en mixer i det specifika strömlinjeformade format som fortfarande är signum för en Kitchenaid maskin oavsett användningsområde. Det estetiska formatet med mjuka, svepande linjer i klara färgskalor gör att varje maskin även blir en prydnad i köket. Du kan med glädje lämna den framme även när den inte behövs användas aktivt. KitchenAid säljer även vattenkokare och vi listar dem på Cashbacker.

När du vill ha tid till annat

Vare sig du vill hacka, skära, mixa eller knåda så kan KitchenAid stå till tjänst med att göra grovjobbet inför varje tillfälle så att du på så sätt får mera tid över till det som faktiskt är viktigt. Kanske kan en maskin från KitchenAid också inspirera dig att försöka dig på matlagningsäventyr du annars tänkt vore alltför komplicerade. Allt blir ju så mycket lättare när du får hjälp med det där tråkiga grovjobbet.

KitchenAid – din egen personliga hjälpreda

Tänk dig att du sitter där i ditt kök; maten är uppäten och alla tallrikar är tomma. Konversationen och skratten har flödat hela kvällen och gästerna har precis gett sig av hemåt. Du sitter leende kvar vid bordet och myser i vetskapen om att måltiden inte bara varit lyckad utan att du också tänjt på gränserna för vad du trodde att du var kapabel till denna kväll. Du är också medveten om att KitchenAid har varit ditt verktyg på vägen. Eller, en vanlig vardagsmiddag som blir både snabbare tillagad och proffsigare gjord eftersom du väljer att ta maskinen från KitchenAid till hjälp. Det blir lite som att du har din egen personliga och supersnygga hustomte i köksregionen. Besök KitchenAids egen webbsida för mer info om deras produktsortimen.

När du vill göra varje dag lite enklare

Varje dag möts vi av många måsten och krav – KitchenAid kan hjälpa till att förenkla och minimera några av dessa vad det gäller den mat vi väljer att laga. I nästan 100 år har företaget inspirerat världen med sitt tidlösa koncept. Denna samlade erfarenhet och kunskap ligger till grund för varenda KitchenAid Artisan maskin som presenterats. I en värld som är i ständig förändring och där allting går fort, så kommer företaget att fortsätta fokusera på att inspirera med sin innovationskraft. På så vis kan du och jag överträffa våra egna förväntningar både till vardags och fest.Liknande sökningar
KitchenAid Artisan
KitchenAid Kaffebryggare
Vattenkokare från KitchenAid
Adax Väskor
Calvin Klein Handväskor
Spiegelau Champagneglas
Ballarini Stekpannor
Pimkie Ärmlösa blusar
Weekday Blusar
Morgan Byxor
Stradivarius Rutiga byxor
Devils Advocate Kappor
Name it Trikåklänningar
Kari Traa Regnjackor
Giorgio Armani Skjortor
Jordan Träningströjor
Diesel Tröjor
Waterclouds Hårprodukter
theBalm Läppstift
Stradivarius Boots
MOSS BROS Finskor
NA-KD Sneakers
Gröna Stövlar
Adidas rea
By Malene Birger rea
Canada Goose rea
Casall rea
Dirty Linen rea
G-Star rea
Happy Socks rea