KitchenAid Artisan

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

KitchenAid Artisan

KitchenAid – snart hundra år av excellens

KitchenAid är idag en del av den gigantiska koncernen Whirlpool Corporation, men företaget startades faktiskt redan år 1919 och inriktade sig tidigt på att producera och sälja mixers. Under 30-talet utvecklades den typ av mixer som skulle bli KitchenAids signum – den berömda modellen K.  Mixern hade en mjukt rundad siluett, en typ av design som var ny på marknaden. Sedan dess har designen som sådan inte genomgått några större förändringar och det senaste tillskottet Kitchenaid Artisan serien, har samma attraktiva siluett som modellen K hade när det hela började. Tekniskt sett så har dock stora förändringar skett och modellerna har uppdaterats och förbättrats på den fronten sedan 1930-talet.  

Artisanserien, en nygammal vän i nöden

KitchenAids Artisan är en serie mixers som är gjorda för att användas så ofta du vill och de är tillverkade av kvalitetsmaterial för att hålla i längden. I serien hittar du den klassiska stationära mixern, men även olika typer av stavmixers, blenders och matberedare. Du har dessutom möjlighet att välja till en uppsjö av tillbehör efter behov så att din KitchenAid Artisan kan göra exakt det arbetet som du vill få gjort. Det enda du behöver göra är att fästa ditt valda tillbehör på mixern så gör KitchenAid Artisan jobbet. På så vis får du mer tid för det som verkligen betyder någonting i ditt liv och din familj, dina vänner och bekanta kommer glatt att applådera ditt val.

KitchenAid Artisan – allt i ett för att göra din dag lite enklare

Vare sig du vill knåda deg till pizzan, brödet eller pastan, göra potatismos eller vispa kaksmet och glasyr till kakan, så kan KitchenAid Artisan hjälpa till genom att bli din egen personliga hjälpreda i köket. Den läckra designen gör dessutom att du med fördel kan lämna maskinen framme eftersom den pryder sin plats i vilket kök som helst. Dessutom kommer modellen i en mängd olika färger så du kan välja efter tycker och smak. Kanske föredrar du en KitchenAid Artisan i mjuk pastell eller så faller en mer uppkäftigt röd eller en kraftfull lila dig i smaken. Om du känner dig modig och vill ha en mixer som blir ett självklart samtalsämne vid bjudningen så kanske maskinen som gränsar i gräddigt guld blir ditt val.

När endast det bästa är gott nog

Det innovativa arbetet runt den nya serien KitchenAid Artisan tar sitt avstamp i den historiska kunskap och expertis som byggts upp hos KitchenAid under snart ett sekel. I vår snabbt föränderliga värld är kvaliteten inte alltid huvudsaken, men när du investerar i en KitchenAid Artisan maskin kan du vara säker på att du har den allra bästa produkten i ditt kök. Den legendariska K siluetten har bestått genom alla år och det är just denna unika, professionella design som gör maskinen till en förlängning av dina händer och din fantasi. På så vis kan du uttrycka dig själv genom matlagning och skapa något speciellt - varje gång. KitchenAid Artisan har en given plats i varje kök för att göra vardagen lite enklare och lite roligare.
 

Liknande sökningar
KitchenAid Kaffebryggare
Vattenkokare från KitchenAid
Zwilling Santokuknivar
Svarta Bikinis
How to Kiss a Frog Blusar
Kenzo Byxor
Pepe Jeans Jackor
Diesel Raka jeans
Nike Jeans
William Baxter Slim jeans
ASOS Jeansklänningar
Selected Femme Chiffongklänningar
Star Nutrition Träningstights
Pimkie Undertröja
Maria Åkerberg Rouge
Vita Ballerinaskor
Sneaky Steve Boots
Steve Madden Boots
Vagabond Boots
London Rebel Sandaler
Love Moschino Sneakers
Skechers Träningsskor
Artwood rea
Books rea
By Malina rea
Calvin Klein rea
Dr Martens rea
ERNST rea
Esprit rea
Exuviance rea