Michael Kors rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Michael Kors rea

Märket Michael Kors dominerar modebranschen över hela världen
Kläder, väskor, accessoarer, skor eller parfymer i god kvalité och en lite lyxigare stil. Vilket av dessa du än är ute efter så har Michael Kors det du behöver. Michael Kors-effekten sprider sig vart man än går. Märket alla pratar om finns just här, och det imperium som Michael Kors har byggt upp är bara på väg i en riktning, och det är uppåt. Det är just detta som har gjort Michael Kors till ett så populärt märke som älskas av många och som får folk att sukta när en ny kollektion dyker upp och köa när äldre kollektioner dyker upp på en Michael kors rea. Michael Kors har någonting för alla
Michael Kors vision har alltid varit väldigt klar, den handlar om stil och mode som är sofistikerad, som är lika ikonisk som den är modern. Med den visionen har Michael Kors skapat ett lyxigt märke som nått hela världen. Den tidlösa visionen är anledningen till att Michael Kors alltid är inne och det är därför han fortsätter att vara en ikon när det kommer till mode.

Michael Kors är ett märke som är omåttligt populärt och hans design har burits av stora profiler inom musik- och filmvärlden, som Jennifer Lopez, Blake Lively, Gwyneth Paltrow och även USA:s first lady Michelle Obama. Dessa och många fler har setts bära Michael Kors design de senaste åren. Men du behöver inte vara en berömd skådespelare eller presidentens fru för att bära Michael Kors, utan när det gäller detta märke finns det alltid någonting för alla. Du kanske är en tjej i tonåren som förälskat dig i den senaste Michael Kors-väskan eller en medelålders man som behöver en ny snygg klocka som har bra kvalité. Vad du än har fördrivkraft så finns det alltid någonting för dig när det kommer till Michael Kors.

30 år från okänd till en av de största
Michael Kors är en av de världsledande designers idag. Under en 30-årig karriär har han byggt ett imperium när det kommer till högklassigt mode. Märket har slagit igenom världen över och det finns nu Michael Kors-butiker i över 95 länder, däribland prestigefulla modestäder så som London, New York, Milano, Dubai och Paris med flera. Märket Michael Kors vill sprida sin vision så mycket som möjligt och har därför expanderat märket genom åren från kläder, till smycken, väskor, och även parfymer.

Stor talang för mode redan som 5-åring i föräldrarnas källare
Michael Kors visste redan i tidiga år i vilken bransch han hörde hemma. Med en mamma som varit modell fick han tidigt smak för modebranschen och redan vid fem års ålder visade Michael att han hade talang då han designade sin mors bröllopsklänning. Michael har tagit stor inspiration från 70-talet, som han själv växte upp i. Han anammade den sofistikerade och enkla designen med influenser från det lyxiga jetset-livet.

Som 12-åring hade Michael Kors skapat sin egen första design och sålde sina kreationer i sina föräldrars källare. Några år senare blev han upptäckt av Bergdorf Goodmans dåvarande modechef, Dawn Mello, som erbjöd Michael chansen att få sälja sin kollektion på hennes modevaruhus - vilket visade sig bli en första milstolpe i hans karriär.

För de flesta människor som är det minsta modeintresserade känns Michael Kors främst igen som domare i TV-programmet Project Runway där publiken uppskattat hans humor och hans passion för mode. Project Runway är en av anledningarna till att fler unga fått upp ögonen för denna fantastiska och omtalade designer. Det har varit en perfekt arena för honom att visa sin passion för mode, för detaljer och för konst.

Den glamorösa stilen fungerar lika bra till vardags, som till fest
Vare sig det gäller smycken, kläder eller väskor, så funkar Michael Kors design att bära överallt. Den fungerar lika bra på jobbet och i vardagen som den gör på fest -vilken gör att du kort och gott kan använda Michael Kors design när som helst. Tack vare den tidlösa designen kan du bära Michael Kors under en lång tid utan att fundera på vad som är inne denna säsong eller inte. Du kan lungt lita på att Michael Kors alltid är inne. Michael Kors har en enorm förmåga att plocka fram glamour och det tidlöst chica, så du får alltid högklassigt mode och kvalité i ett när du handlar Michael Kors.

Den ideala åldern för en Michael Kors-kund är en kvinna på 35
Michael Kors själv har sagt att modemärket i början vände sig till en 35-årig kvinna, med förklaringen att den 25-åriga kvinnan vill vill ha den 35-åringas garderob och den 50-åriga kvinnan vill vara 35 - därför är 35 idealet. När märket sedan har expanderat har målgruppen också blivit större - så nu kan egentligen vem som helst bära Michael Kors design. Gillar du en glamorös stil, som är otroligt trendig, så är Michael Kors just i din smak. Du kan matcha dina Michael Kors-produkter hur du vill, till vad som helst och det kommer passa bra. Tillexempel kan en Michael Kors-klocka lyfta alla outfits utan att du egentligen behöver anstränga dig och Michael Kors tidlösa design gör att du kan ta ut svängarna och praktiskt taget matcha hur du själv vill. Det fina i det hela är att du också kan kombinera det mer eleganta med ganska casual kläder. En exklusiv kavaj kan utan problem bäras till slitna jeans – och det fungear ändå.

Michael Kors rea
Namnet på allas läppar är Michael Kors och därför borde du hålla ögonen öppna efter en Michael Kors rea – för det är inget man borde missa. Just på grund av den tidlösa designen spelar det inte så stor roll om det är absolut senaste (och dyraste) kollektionen som hamnar i din garderbo, eller något från en eller två kollektioner sedan. Men de tidigare kollektionerna kan du oftast hitta på en Michael Kors rea och därmed göra stora fynd och komma över riktiga dyrgripar som kan vara med dig för lång tid.

Liknande sökningar
Michael Kors Solglasögon
Michael Kors väskor
Michael Kors Axelremsväskor
Michael Kors Handväskor
Michael Kors Sportväskor
Michael Kors Blusar
Michael Kors Jackor
Michael Kors Dunjackor
Michael Kors Jeans
Michael Kors Kjolar
Michael Kors klänningar
Michael Kors Tröjor
Michael Kors Eau de parfum
Michael Kors Eau de toilette
Michael Kors Parfym
Michael Kors Boots
Michael Kors skor
Michael Kors Pumps
Michael Kors Sandaler
Michael Kors Sneakers
Steve Madden Väskor
Spira of Sweden Gardinstänger
Puma Bikinis
MANGO Vida byxor
Áhkká Skaljackor
Jaded London Jeansjackor
By Malina Kjolar
ONLY Volangkjolar
Rodebjer Kjolar
Parisian Maxiklänningar