Molo rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Molo rea

Molo – barnsligt snygga kläder
Är du trött på att alltid hitta samma färger och tryck när det är dags att köpa nytt till ungarna? Ofta verkar det som att mainstream märkena smittar av sig på varandra år ut och år in när det gäller barnkläder. Samma färger, samma stil och snarlika tryck. Det blir inte särskilt roligt i längden, varken för föräldrar eller barn. Molo är ett danskt klädmärke som har valt att skapa kläder som verkligen ger uttryck för de yngstas enorma kreativitet och nyfikenhet. Rea på Molos lekfulla kollektioner kan du hitta lite här och var på nätet. Märket är oerhört populärt bland barnfamiljerna på grund av plaggens suveräna kvalité och coola tryck. Så vill du passa på och förnya ungarnas garderob ska du definitivt hålla utkik efter nästa Molo rea. Ett märke som växer så det knakar
Molo tillverkar barnkläder med fokus på komfort och design. Tanken är att barnen ska kunna röra sig lätt i kläderna, att de ska vara slitstarka och roliga att ha på sig. Molo Kids grundades i Köpenhamn 2003 och har med tiden vunnit miljontals barnfamiljers hjärta.

Molo vänder sig till flickor och pojkar mellan 0 och 12 år som tycker att det är kul med kläder. Med Molo kan det inte bli annat än roligt. Utbudet är stort med plagg i alla tänkbara stilar och tryck. Molo tar barn på lika stort allvar som vi föräldrar gör och det syns tydligt i kläderna. Byxor, jackor, tröjor och klänningar har designats för att ge barnen den komfort de behöver. Hos Molo köper du kläder som är till för att användas varje dag och inte bara vid speciella tillfällen. Märkets grundfilosofi är att barnkläder ska skapas utifrån barnens egna villkor. Därför är kvalité a och o.

Barn och föräldrar över hela världen kommer ständigt tillbaka till Molo för de funktionella och snyggt designade kläderna. Molo räknar idag med butiker i 24 olika länder, bland annat USA, Singapore, Japan och Saudiarabien. Ett flertal försäljningskontor och showrooms finns dessutom i England, Sverige, Norge, Finland och Beneluxländerna. Molo säljs även på Harrods i London och Barneys i New York.

Tre år i rad har Molo vunnit priset för bästa danska barnklädesmärke som delas ut av Børn i Byen, Danmarks största barnfamiljguide. Priset röstas fram av konsumenterna själva och delas ut årligen under Danish Fashion Week.

En resa genom barnens underbara värld
Molo föddes 2003 ur Mogens Jepsens och Louise Frederiksens önskan om att radikalt förändra barnmodet i Danmark. Målet var att skapa kläder som hade det där lilla extra som snabbt kunde förvandla dem till favoriter i barnens garderob. Ett minst sagt tufft uppdrag.

Molos första kollektion lanseras under våren 2003 i Danmark, Sverige, Norge, Holland och England. Kläderna var designade för pojkar och flickor från två till åtta års ålder. De blev omedelbart en dundersuccé på den europeiska marknaden och efterfrågan på kläder för yngre barn växte i raketfart. Två år senare introducerade Molo sin första babykollektion för de allra yngsta upp till två år. Plaggens häftiga design, coola färger och grymma kvalité gjorde märket till en självklar favorit bland föräldrar och barn. 2009 lanserade Molo sin första outwear kollektion och sedan dess har utbudet stadigt fortsatt att expanderas. Numera erbjuder Molo sex olika klädeskollektioner, däribland en linje med badkläder i många tuffa och roliga modeller.

Molo har valt att sätta barnen i centrum, både nu och i framtiden. Därför följer man strikta regler när det gäller tillverkningen av kläderna. Ett av märkets främsta grundprinciper är att värna om miljön för de kommande generationerna. Enligt Molos strikta företagspolicy får endast miljövänliga produkter användas vid produktionen av deras barnkläder.

Med Molo blir kläderna en rolig lek
Molo Kids är ett nyskapande märke för nyfikna barn med mycket spring i benen. Kläderna är en häftig blandning av slitstarka och färgglada vardagsplagg med unikt finurliga detaljer. Sortimentet är indelat i fyra kollektioner: Junior Boy och Junior Girl för barn mellan 2 och 12 och Baby Boy och Baby Girl för barn mellan 0 och 2. Det häftiga med Molo är att kläderna är så pass varierande att de inte följer något strikt pojk- eller flickmönster. Detsamma gäller utbudet av färger och modeller. Detta betyder att du faktiskt kan ta dig en titt på samtliga kollektioner och säkert hitta coola plagg som passar både pojkar och flickor. Det finns inga gränser för hur mycket man kan mixa och matcha olika stilar och prints hos Molo. En häftig tröja från pojkkollektionen kan lätt passa ihop med en charmig kjol från flickkollektionen. Eller varför inte matcha en Neon Grey Jersey tröja från Junior Girl med ett par häftiga svarta byxor från Junior Boy? Du kommer däremot inte ifrån printsen. Printsen är ett måste hos Molo eftersom de ger personlighet och karaktär åt både små och större barn. Ett coolt tröjprint är något barnen lätt kan identifiera sig med och förälska sig i. Därför dyker de ständigt upp i Molos kollektioner. Och bäst av allt, kläderna håller sig tvätt efter tvätt. Även printsen.

Ett Molo plagg är en utmärkt present för vänner som precis har skaffat barn och inte riktigt vet var de ska börja gräva någonstans. Molo står för entusiasm och lekfullhet så du behöver aldrig oroa dig för att kläderna inte är bekväma. Med plaggen får barnen fritt spelrum att leka och röra sig. Mångfalden av prints, färger och modeller gör det enkelt att välja ut något riktigt snyggt och personligt. Det finns allt från vackra klänningar för sommarens äventyr till jackor perfekta för en spännande vandring i skogen. Och så får du förstås inte glömma snöoverallen i vinter. Letar du efter något varmt och bekvämt att dra på ungarna när de ska ut i skidbacken är Molos overaller ett måste.

Molo Rea
Ett sätt att doppa näsan i Molos spännande värld är att leta efter Molo rea på nätet. Molo strävar efter att erbjuda förstklassiga kläder till rimliga priser men det betyder inte att det inte finns ett par extra hundralappar att spara på en riktigt grym Molo rea. Och visst går det att hitta Molo till pangpriser. Ta dig en titt här och upptäck de butiker som har den bästa Molo rean just nu. Börja klä dina ungar med Molo och övertygas om att Molo är det rätta och bästa valet för även ditt barn.

Liknande sökningar
Molo Byxor
Molo overaller
Molo Tröjor
Nike kepsar
Lacoste Mössor
Bloomingville Väskor
Guess Plånböcker
Iittala ölglas
Handvärk Skrivbord
Blåa Badkläder
Svarta Blusar
2NDDAY Byxor
Converse Kappor
NN07 Vårjackor
Dr Denim Bootcut jeans
Zizzi Högmidjade jeans
Tiger of Sweden Kostymer
NLY Shorts
Vita Boxershorts
Gabor Sneakers
Calvin Klein Tofflor
AllSaints Träningsskor
Svarta Träningsskor
Birkenstock rea
BUBBLEROOM rea
By Malene Birger rea
By Malina rea
Didriksons rea
Esprit rea
Happy Socks rea