Nike rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Nike rea

Världsledande sportmärket Nike fortsätter vara en succé
Funderar du på att skaffa nya träningskläder? Kanske promenerar du mycket i vardagen och behöver ett par bra och tåliga skor? Eller så kanske du bara älskar den snygga sportiga trenden som är stor just nu? Vare sig det gäller kläder, skor eller något annat inom sport/träningsvärlden så ger Nike dig det bästa utbudet för att hitta det du behöver. Så sluta fundera, och lyd deras slogan: ”Just do it!”. Om du är på jakt efter en Nike rea så kommer du att komma ännu billigare undan om du nyttjar vårt erbjudande av återbäring. Kvalité och komfort är grundorden för Nike
Nike är det märket som idag dominerar sportindustrin över hela världen när det gäller kläder och skor. Märket skapades år 1972 av amerikanen Phil Knight som tillverkade en träningssko som både hade god kvalité och var bekväm. När det kommer till Nike handlar allt om kvalité och komfort, och man bygger alla sina produkter med detta fokus. Det är en av anledningarna till att Nike är världsledande inom sport- och träningsmarkanden. Få Cashback när du köper nya Nike fotbollsskor eller en ny cool Nike keps som du hittar här på Cashbacker. 

Nike är stort inom de flesta sporter, och sponsrar idag många olika lag och idrottare med höga profiler. Det är många idrottande människor i åldrarna 12 till 30 som väljer Nike när de ska motionerar och sportar. Tack vare den goda kvalitén - och den komfort som de olika produkterna ger - är Nike en storfavorit i många människors vardag. Därför spelar det egentligen ingen roll hur gammal du är, hur du ser ut, eller vilken form av träning du håller på med, för Nike passar alla som är ute efter härliga material som håller länge. Därför är det heller inte ovanligt att kläderna används även utanför sport- och träningssammanhang. Ett bar träningsbyxor från Nike kan lika gärna användas på fritiden eller hemma – bara för att de är så bekväma och snygga.

Nike har haft en slogan under en lång tid ”Just do it” (på svenska: bara gör det) och det citatet är något som människor nu direkt associerar med Nike så fort man hör det. ”Just do it” har blivit mer än bara en slogan för Nike och dess kunder - det har blivit en livsstil, som är en nyckel till framgång. ”Just do it” är en slogan som inspirerar folk, som utstrålar ambition, och att man faktiskt kan göra allt man vill, att det ibland kan vara så enkelt att man bara gör det.

Nike är en vinnare i alla kategorier
Namnet på märket kommer ifrån den grekiska segergudinnan Nike. Redan när man valde sitt namn visste man vad man ville med företaget; att alla som bar deras produkter skulle känna sig som en segrare, vare sig det var i tävlingssammanhang eller inte. Företaget verkligen levde som de lärde för bara efter åtta år i branschen stod Nike för hälften av sportskoförsäljning i USA. Efter det har man bara fortsatt uppåt och är idag ett av det mest populära märkena – i alla kategorier - i hela världen. Det största uppsvinget kom under 80-talet då man då började utöka sina produktion från bara skor till många olika alternativ. I stället för bara skor började man tillverka hela set av träningskläder, handdukar, kepsar, ryggsäckar och så vidare. Man började sälja märket snarare än produkten då allt som bara Nikes logga hade blivit eftertraktat. En av succéhistorierna för Nike i Amerika under just 80-talet var skon Air Jordan, som fick stor framgång tack vare att basketstjärnan Michael Jordan, som var frontfigur för skon.

Efter att ha besegrat USA under 80-talet började man rikta in sig på Europa och resten av världen. Det tog inte lång tid för dem att lyckas med det då de gick hårt in med att sponsra de stora fotbollsligorna i Europa.

Nike har idag flera produkter under själva Nike-märket; som exempel Nike Golf, Nike Pro och den redan nämnda Air Jordan bland många andra. Vad du än kan behöva inom sport eller träning kan du numer hitta det hos Nike. Man har sju nyckelkategorier när det gäller sina produkter och de sju är löpning, basket, fotboll, träning för män, träning för damer, Nike sportkläder och actionsports. Det är dessa produkter man satsat mycket på och det är även dessa kategorier som är mest populära från Nike. Men man har även produkter för många andra sporter, -praktiskt taget alla man kan tänka sig - som baseboll, tennis, volleyboll, brottning osv.

Den sportiga trenden växer sig allt större
Numer finns Nikes produkter i många olika modeller och färger, vilket uppskattas mycket runt om i världen, eftersom många har upptäckt att det blir roligare att träna om man har snygga/roliga/sköna träningskläder. Idag handlar det hller inte bara om sport då sport idag tagit sig in i modevärlden. Den sportiga trenden har blivit en självklar del av modebranschen och de klassiska modehusen börjar göra egna sportkollektioner – och sportklädesmärkena börjar göra kollektioner för andra sammanhang än sport. De blir alla modehus med olika fokus. I detta är Nike givetvis en av de stora aktörerna. Målet är att kunna tillfredsställa sina kunders alla behov. Oavsett om man ska träna, hänga med kompisar eller gå på fest – ska man kunna klä sig i kläder från ett och samma märke.

Det finns många olika sätt att använda sig av den sportiga trenden. Många bär idag en tunnare sportjacka med ett par klackar, vissa klär upp sig lite mer och tar sedan på sig ett bar enkla men snygga Nike-skor och matchar till sin outfit, medan andra bara använder Nike när det gäller sport eller träning. Vad som än passar in på dig, så vet du att med Nike får du extremt bekväma produkter, med snygg design och en otrolig kvalité.

Nike rea
Kanske har du som nyårslöfte att börja träna? Eller så kanske du behöver ett par nya vardagsskor/promenadskor som håller länge? Kanske behöver du ett par nya löparbyxor för att kunna träna till det där loppet du siktat in dig på? Eller kanske du är inne på det lite sportigare modet och vill ha en snygg ny sportjacka? Vad du än är ute efter, så passa på när du hittar en Nike rea, för där hittar du den bästa kvalitén och det skönaste produkterna till fantastiska priser.Liknande sökningar
Nike kepsar
Nike Magväskor
Nike ryggsäckar
Nike Sportväskor
Nike Leggings
Nike Mjukisbyxor
Nike jackor
Nike träningskläder
Nike Träningsbyxor
Nike Träningsshorts
Nike Träningstights
Nike Träningströjor
Nike Hoodies
Nike T-shirts
Nike damskor
Nike Canvas sneakers
Nike Höga sneakers
Nike Basketskor
Nike fotbollsskor
Nike Löparskor
Tiger of Sweden Bälten
Quay Australia Runda solglasögon
Juna Bordstabletter
Villeroy & Boch Soppskålar
Champion Bikinis
NA-KD Ärmlösa blusar
Happy Holly Kappor
Vita Jackor
Selected Femme Jumpsuits
Brave Soul Festklänningar