Noa Noa rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Noa Noa rea

En favorit som ständigt växer
Noa Noa är ett av dessa märken som ständigt får fler beundrare och ständigt växer. Bara på under de senaste 10 åren har man kunnat se fler och fler konceptbutiker dyka upp - och inget tyder på att det inte kommer att fortsätta. Men precis som alla populära och kvalitativa märken kan de vara lite dyra i inköp, och man får ständigt hålla sina ögon öppna efter en Noa Noa rea. Noa Noa som koncept
Noa Noa startades av de danska bröderna Holstein som ett romantiskt alternativ till det tuffa och urbana modet som rådde anno 1981. Namnet Noa Noa betyder på haitiska "enkel och harmonisk" och detta berättar mycket om vad märket Noa Noa står för. Kläderna från Noa Noa är genomsyrat av ett modernt men bohemiskt sätt att leva. Noa Noa plockar ut de mest kreativa och spännande uttrycken från olika kulturer och förvandlar dem till ett tidlöst och blomstrande koncept. Det är i den romantiska, kreativa och lite excentriska ådran Noa Noa känns igen. Både i uttryck och temperament finns det livsberikande skönhet, ofta med folkliga inslag, men ändå djupt rotat i det nordiskt enkla och rena. Inspirationsmässigt är naturen primär i Noa Noas kollektioner, vilket kanske märks mest i de säsongsbetonade kollektionerna och valet av naturliga material. Lyxiga material som silke, merinoull och siden samsas med hållbara varma ulltyger, tweed och andra material som ger ett stilfullt intryck. Smyckeskollektionerna kompletterar varje säsong och är ofta inspirerade av äldre smyckesdetaljer från tidsepoker vi älskar. Ett plagg från Noa Noa kännetecknas av hög kvalitet och omsorg i handarbetet. Trots att kollektionerna kan vara varandra så olika förenas de i en pricksäker känsla för färgkombinationer, och leken med härliga material.

Historisk rekonstruktör
Att bära Noa Noa är som att höra historiens vingslag. Noa Noa Junkies får sin dagliga vintage dos mätt i Noa Noas många historiska kollektioner. Den som vill stjäla stilen från Downtown Abby eller filmer som Titanic kan med fördel ge sig ut i Noa Noas underbara värld. Många plagg från Noa Noas kollektioner är direkta rekonstruktioner av kända plagg som modeikoner en gång burit. Så kan Noa Noa junkien klä sig i samma klänning som en gång Evita Peron bar, eller i en kappa som är inspirerad av Audrey Hepburns garderob. Nästan alla kollektioner är påverkade från tidseror med typiska snitt på kläderna och detaljer från det förflutna.

Alla kan bära Noa Noa
Den kreativa fashionistan plockar med fördel plagg från Noa Noas kollektioner till en individuell stil som blir unik och slående. Eftersom de olika kollektionerna har en gemensam känsla snarare än stil kan nästan vem som helst klä sig i Noa Noa. Du kan bli en lyxig men bekväm bohem i sammetskläder, en snitsig fashionista med egg och transparenta detaljer, eller varför inte den dekadenta konstnären med folkloredetaljer? Flera av Noa Noas kollektioner har blivit eftertraktade för sin vintagestil och plaggen åtrådda på secondhandmarknaden. Somliga plagg blir samlarobjekt och kan till och med stiga i värde efter hand som tiden går. Noa Noa plagg är ofta dyra, men de är väl värda sitt pris då kunden får unika, vackra kläder som är mycket hållbara och lätta att kombinera med nya stilar. Mycket populära är julkollektionerna som tillför lite extravagans. Sedan många år tillbaka har Noa Noas lookbooks blivit heta inspirationskällor för bloggare och modeintresserade. Magazinen - som samlar Noa Noas nya kollektion i vintagestil, i text och foto - är så populära att de säljs på tradera.

När Noa Noa skapades i början av 1980-talet inriktade märket sig till relativt välbeställda kvinnor som sökte bekväma men flärdfulla kläder med stil. Utöver vardags- och finkläder sålde Noa Noa även regnkläder, skor, väskor och diverse accessoarer. Med tiden kom dessutom en parallell barnkollektion till stånd. Den har utvecklats i samma stil som vuxenkollektionen, så att mor och barn kan bära samma kläder. Numera finns det också kollektioner för mindre barn och baby, samt en inredningskollektion - som säljs på utvalda ställen. Företaget har en stark position på den danska modemarknaden och de större modetidningarna och stylisterna ser fram emot säsongens nya kollektioner.

En framgångssaga för sagoälskare
Noa Noas historia är en framgångssaga. Sedan starten som ett ganska nischat märke, har företaget expanderat och tagit plats på marknaden som ett av Danmarks mest kända och älskade varumärken. Noa Noas kläder tillverkas på flera ställen över välden och framställs i enlighet med etiska regler. Märkets kläder säljs i 25 olika länder och har över 160 konceptbutiker - men säljs tillsammans med andra märken i närmare 1000 butiker.

Noa Noa är ett klädföretag som tar allvarligt på sitt etiska ansvar. All behandling sker i enlighet med Code of Conduct, som är en serie av etiska riktlinjer - som sker i dialog med fabrikerna - och där det genomförs kontinuerliga inspektioner på plats. Detta gäller också rättigheter för de anställda som jobbar med Noa Noas produkter. Huvudproduktionen sker i Indien och Kina, och de flesta av Noa Noas leverantörer har samarbetat med företaget mer än 10 år. Noa Noa stöttar SOS barnbyar i Indien och har vid flera gånger om året produkter - där en del av intäkterna går till välgörande ändamål - eller rena insamlingar i butikerna. Ett annat hjärteområdet för Noa Noa är miljöfrågor. På Noa Noa är de starkt emot all grymhet mot djur och strävar efter att endast använda biprodukter. Likaså strävar Noa Noa efter att begränsa sitt ekologiska fotavtryck och är ständigt på jakt efter nya sätt att göra företaget mer koldioxidneutralt.

Den som drömmer om att äga en affär som säljer Noa Noa, behöver inte drömma förgäves. Att bli återförsäljare av Noa Noa har visat sig vara ett mycket framgångsrikt koncept, då man som återförsäljare inte står ensam, utan har ett tätt samarbete med moderföretaget.

Noa Noa rea
Snart är det dags att hålla ögonen öppna efter Noa Noa rea. Den brukar hållas två gånger per år - en per säsong - och kan stundvis vara riktigt generös. Så passa på när tillfällena ges och få sagolika och kvalitativa kläder till överkomliga priser.Liknande sökningar
Weekday Runda solglasögon
Peugeot Vinglas
Lodge Stekpannor
Odd Molly Byxor
ONLY Jackor
G-Star Lågmidjade jeans
Stradivarius Slitna jeans
True Decadence Långklänningar
New Look Myskläder
Salomon Regnjackor
Samsoe & Samsoe BHs
COACH Eau de toilette
Filorga Serum
NYX Läppstift
Ben Sherman Boots
Bianco Pumps
Gram Sneakers
Sneaky Steve Skinnsneakers
Vans Skinnsneakers
Birkenstock Inneskor
Desigual rea
Dr Martens rea
Ecco rea
FILA rea
Ganni rea
Gucci rea
Happy Socks rea
Ida Sjöstedt rea
Ilse Jacobsen rea
Kappa rea