OBH Nordica rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

OBH Nordica rea

OBH Nordica – till din tjänst i vardag liksom till fest

Man kan faktiskt säga att OBH Nordica startade med en hårtork. Det känns kanske inte som en så extravagant start, men det är ju inte början som räknas, utan resan som helhet. År 1959 lanserade Bertil Joffe en revolutionär produkt – hårtorken för hemmabruk. Dessförinnan hade hårtorken som fenomen endast funnits hos frisörsalonger, så det var en stor nyhet när man plötsligt kunde köpa sig en alldeles egen produkt att använda i hemmet. Företaget hette vid denna tidpunkt inte OBH Nordica. Det namnet kom i bruk senare, efter diverse sammanslagningar och uppköp. Dock var målet detsamma då som nu – att presentera revolutionerande produkter av högsta klass i syfte att göra vardagen lite lättare.

Designen i fokus

Innovationskraft och kreativa lösningar är det OBH Nordica gör bäst. Företaget har ett brett sortiment av smarta men också snygga produkter som det är lätt att lämna framme på bänken efter användning eftersom de är så stilrena och estetiskt tilltalande. Faktum är att just designen är i fokus för OBH Nordica. Företaget strävar såklart efter att produkterna ska bli så praktiskt användbara som möjligt, men även att designen ska reflektera företagets innovativa kärna genom att vara tilltalande att se på. De designar helt enkelt för det goda livet, vilket faktiskt också är företagets slogan. Vare sig du söker en mixer, en locktång, en hårfön eller en stekpanna av hög kvalitet så kan OBH Nordica stå till tjänst; inte bara med funktionalitet utan också med en snygg design som gör att produkten du köper blir en fröjd för ögat i ditt hem. Gemensamt för alla OBH Nordica produkter är just kombinationen av kvalitet, praktikalitet och snygg nordisk design när den är som bäst. En fullständig lista över hela sortimentet finns på www.obhnordica.se och där hittar man info om deras sortiment kring elvispar, kaffebryggare, brödrostar, köksvågar, matberedare och mycket annat.

När du söker en guldkantad tillvaro

Det ska vara lätt att komma hem efter jobbet och slänga ihop en god måltid utan alltför mycket huvudbry. Om du kan ta OBH Nordicas maskiner till hjälp i detta syfte så är det ju bara bra. Sätt guldkant på din vardag med OBH Nordica och låt varje vardagskväll bli till en fest vare sig du väljer att spendera den i ditt eget sällskap eller med familj, vänner och bekanta. När lördagen så kommer går även festen som en dans när OBH Nordica gör jobbet genom att underlätta de mest tråkiga elementen av matlagningen och hjälpa dig att förvandla dig själv till festens självklara kung eller drottning.Liknande sökningar
OBH Nordica kaffebryggare
OBH Nordica Kaffekvarnar
OBH Nordica blenders
OBH Nordica Stekpannor
OBH Nordica Locktänger
Robert Welch Dessertskedar
MANGO Omlottblusar
Levis Lågmidjade jeans
Noisy May Lågmidjade jeans
Only & Sons Slim jeans
Weekday Baggy jeans
Bershka Långärmade klänningar
Goddiva Långärmade klänningar
Miss Selfridge Jeansklänningar
Miss Selfridge Omlottklänningar
TFNC Maxiklänningar
Vita Kostymer
Studio Total Linnen
Vita Stringtrosor
Calvin Klein Strumpbyxor
JDY Undertröja
Lumene Nattkräm
Loreal Ögon
Aigle Sneakers
Gram Sneakers
Boomerang rea
Craft rea
Dyson rea
Eton rea
Exuviance rea