Odd Molly rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Odd Molly rea

Ett märke som tilltalar den bohemiska ådran i dig

Odd Molly har nästan fått en mytisk/romantisk aura kring sig och samlat sina hängivna fans. Man kan hitta dem i butikerna, på Odd Molly rea, i second hand butiker och till och med på loppisar – ivrigt letande efter sina drömplagg. Men hur skapades egentligen detta mytiska märke som rönt sådana framgångar under de senaste åren.

En drömlik framgångssaga
En större framgångssaga än Odd Mollys är svår att hitta. Det var det forna skateboardproffset Per Holknekt som i mötet med designern Karin Jimfelt-Ghatan förstod att de hade en ide värd att bygga ett företag på. Grundaren och creative director Per Holknekt träffade sin musa Molly på 80-talet i Venice Beach. Till skillnad från så många andra tjejer i denna nischade värld, vägrade Molly söka killars uppmärksamhet. Istället skapade hon sin egen coola och spännande värld. Molly var den udda tjejen som alla blev förälskade i och ville vara med. Därför är Odd Molly inte bara något koncept utan något äkta - ett märke lika vackert som passionerat. Och det kanske är nyckeln till varför företaget har blivit Sveriges modeälskling. Att hitta en Odd Molly rea är något som många önskar och med våra erbjudanden om återbäring hos nedanstående nätbutiker så kan du komma billigare undan.

Ett märke för tjejer och kvinnor som vågar hävda sin identitet
Året då Odd Molly såg dagens ljus fanns det en likriktning i det svenska modet som grundarna inte kände sig hemma i. De valde medvetet att inte marknadsföra sig som ett svenskt märke, för att inte hamna i ett fack. De som ska bära Odd Molly är inte isolerade till ett enda land. Odd Molly bor i hela världen och finns överallt där det finns passionerade tjejer som trivs med sig själva. Sedan starten har kollektion efter kollektion skapat ett lystmäte i modevärlden. Med broderade tunikor och mönstrade koftor - som den allmogemönstrade "Lovely knit jacket" - tog de de tidiga 2000-talets kvinnor, i mitt av karriären, med storm. Odd Mollys-fans var köpsäkra kvinnor som ville ge sin garderob en bohemisk touch, men samtidigt se välklädda ut. Odd Molly är rörande vackert mode för kvinnor i alla åldrar. Modemärke,t som startade som en hyllning till Molly i Venice Beach på 80-talet, har vuxit upp. 2013 såldes Odd Mollys kläder, accessoarer, designprodukter i totalt 40 länder med lokal representation i Europa, Amerika, Mellanöstern och Asien. Omsättningen uppgick till 228 miljoner kr. Bolagets tillväxt från första ordern till de första 100 återförsäljarna är makalös att följa. Från 60 svenska återförsäljare till 100 på bara ett år. Året därefter ökade återförsäljarna till 250. Den lilla hyllningen har blivit en hyllning till alla tjejer som vågar hävda sin individualitet. Letar du efter Odd Molly koftor så hittar du det här.

Starka mönster och färger gör att du DU syns
För den individualistiska bohemen, som vill framhäva sin romantiska och kvinnliga stil, är märket Odd Molly mer än perfekt. Märket kännetecknas av en stil som är lättburen, elegant, men samtidigt bekväm, smakfull och spännande. Odd Molly utmärker sig med sina välarbetade detaljer, klassiska koftor med slagkraftiga broderade motton, och sköna tunikor som kan få det mest loja modelejonen att ryta av habegär. Mönster och färgsättning, som påminner om allmoge och nordiska folkloremönster, är också något som gjort märket så framgångsrikt. Odd Molly bär du som inte är rädd för att synas, som vågar bära starka färger och livsbejakande design.

Samtidigt ger Odd Molly modefashionistan en möjlighet att kombinera sina kläder till något helt unikt. Man kan använda Odd Mollys basplagg som är behagliga och i kvalitetsmässig toppklass. Annars kan man plocka ut en helt egen stil. En Odd Molly-kofta till ett par läderbyxor kan ge ett tufft och säkert intryck på en vild fest. En färgglad mössa i skidbackarna gör att du är både snygg och sticker ut. Någon annan vill kanske mysa framför den öppna brasan i en one-piece av velour. Odd Molly passar de flesta som tycker om den bohemiska stilen men gillar att bli sedda. Även om plaggen är dyrbara är de värda sitt pris. Kvalitet och omsorg är viktiga för märket som även fokuserar på att plaggen ska vara skapade efter etisk modell. Regnkappor är en kategori som du kan hitta ifrån Odd Molly. Du hittar alla våra listade Odd Molly regnkappor på den här sidan.

Hur Pippi Långstrump hade klätt sig idag
Passionen går igen både i grundaren Per Holknekts och designern Karin Jimfelt Ghatans liv. Odd Mollys garderob har jämförts med en samtida Pippi Långstrumps drömgarderob. Det är individualitet och glädje som står i fokus. Per Holknekt är bokstavskonstnären som står för alla texter och budskap i plaggen, medan Karin Jimfelt-Ghatan står för allt annat. Designduon är ett dreamteam. Det är dock ett dreamteam som har erfarenhet av både motgångar och framgångar. Sedan sina år som skateboardproffs kämpar grundaren med alkoholmissbruk. Han hade nyss blivit nykter när han var med som deltagare i den första Big Brother säsongen. Samma år startades Odd Molly. Efter en skiljsmässa från sångerskan och hustrun Viktoria Tolstoy var det inte självskrivet att Odd Molly skulle bli den succé den blev. Med den brokiga bakgrund som grundaren har kan han kanske göra anspråk på att verkligen företräda Odd Mollys motto "Du är perfekt för att du inte är perfekt" - ett motto nog alla kan ta till sina hjärtan. Lite mer än tio år efter märkets start lämnade både grundaren och designern sitt märke för nya äventyr, men märket fortsätter fascinera och lever sitt eget liv med – då Odd Molly verkar ha en själ för sig själv. Missa inte Odd Mollys officiella webbplats för att se de senaste produkterna.

Odd Molly rea
Det finns bloggar och hemsidor tillägnade Odd Mollys kläder. Många är de fans som flockas kring affärerna inför varje ny kollektion. Numera ger Odd Molly ut mer än 4 kollektioner per år, så förnyelse är på allas läppar. Det finns till och med en framgångsrik vintagemarknad för äldre kollektioner. På Tradera, men även på internationella ebay, går begagnade Odd Molly plagg för höga priser. Men allra bästa är en Odd Molly rea som är årets höjdpunkt för många Odd Molly fans. Det är då man har chansen att fynda alla de där godbitarna som man gått och suktat efter under årets gång – men kanske inte haft råd med. Men när en Odd Molly rea kommer, då är det julafton för varje fan av märket.Liknande sökningar
Odd Molly Bikinis
Odd Molly Blusar
Odd Molly Ärmlösa blusar
Odd Molly Långärmade blusar
Odd Molly Spetsblusar
Odd Molly Volangblusar
Odd Molly Byxor
Odd Molly jackor
Odd Molly Kjolar
Odd Molly Volangkjolar
Odd Molly klänningar
Odd Molly Långärmade klänningar
Odd Molly Spetsklänningar
Odd Molly regnkappor
Odd Molly Toppar & Tunikor
Odd Molly Toppar
Odd Molly Tröjor
Odd Molly Cardigans
Odd Molly koftor
Odd Molly Stickade tröjor
Rosa Runda solglasögon
Adidas Portföljer
MAC Grönsaksknivar
Ivyrevel Blusar
Reclaimed Vintage Omlottblusar
Selected Femme Blusar
New Look Orrebyxor
Selected Byxor
Röda Byxor
Pieces Jackor