Orrefors Carat

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Orrefors Carat

Orrefors Kosta Boda – drömmar i kristall och glaskonst
 
Orrefors grundades redan år 1890, så företagets historia går långt tillbaka i tiden. Visionen är att varumärket ska vara ett förstahandsval för människor i hela världen som söker kvalitet, stil och elegans i sin vardag. Ett vackert föremål kan ge så mycket mer än bara ytlig skönhet. Det kan förgylla sin omgivning och din dag på ett påtagligt sätt. De formgivare, glaskonstnärer och hantverkare som arbetar på Orrefors använder tekniker som utvecklats på plats och varje produktlinje har en alldeles egen design som haft sin upprinnelse på Orrefors glasbruk i hjärtat av Småland.
 
 Orrefors Carat – en designserie i tiden
 
När du vill förgylla ditt hem så är Orrefors din vän i nöden. Ett av de senare tillskotten är Orrefors Carat – en designserie som fokuserar på att skapa föremål av klassisk form, men med intrikata och sirliga mönster. Vilken känsla du än söker återskapa, så kan du hitta någonting i sortimentet som blir ett vackert tillskott till just ditt hem. Orrefors Carat ger oss vackra kakfat med intrikata mönster, sirliga ljusstakar med metall och gulddetaljer i olika höjd och skira ljuslyktor i olika storlek, alla i den tidlösa design som är så typisk för Orrefors glaskonst. I det breda sortimentet hittar du även tårtspadar med vackra detaljer i skaftet och vaser i både klot och cylinderform som tycks uppbyggda av skärvor av glas som smälts samman till en skimrande enhet. Den kreativa gnistan lyser igenom i designen av varje produkt som med lätthet kan smälta in i vilket hem som helst oavsett vilken typ av heminredning du har valt.
 
Ditt ljus i vintermörkret
 
Tänk dig en mörk vinterkväll när du kommer hem efter en dag på jobbet. Du är trött, lite slut som artist efter dagens vedermödor och du behöver fylla på dina energinivåer med god mat och dryck vid middagsbordet en stund. När du sätter nyckeln i låset är tröttheten så överhängande att du tänker att du inte ens orkar förbereda en måltid – färdigmat får duga. Du stiger in i hallen, tänder lampan på hallbordet och när du sträcker dig för att lägga ner dina nycklar faller din blick på den vackra Orrefors Carat skålen på bordet. Med ens ser du hur ljuset från lampan börjar spela i den sirliga kristallen och du känner direkt hur din energi kommer tillbaka med förnyad kraft. På Orrefors egna hemsida hittar du mer info om deras serie Carat.
 
Med skönheten som inspirationskälla
 
Orrfors Carat är en fröjd för ögat i varje hem. Vilket typ av föremål du än föredrar så har serien någonting som kan förgylla just din dag, varje dag. Kanske väljer du en sirlig ljusstake som kan lysa upp vardagen nu när höstmörkret är här eller så är det en vacker vas som känns som det rätta valet. En sak är säker; när du väljer att fylla ditt hem och dina sinnen med den skönhet och elegans som endast Orrefors kan erbjuda, så kan du lita på att din dag blir ännu lite vackrare och att din tillvaro får ett stänk av flärd och stilfullhet.

Andra serier och produkter från Orrefors
Orrefors More är en annan serie som är mycket populär. More är en Orreforsserie med produkter främst inom vinglas och champagneglas. Orrefors ölglas med cashback hittar du här.En ny vas kan förgylla vilken bokhylla som helst. Vaser från Orrefors är något vi hittar i många hem och givetvis listar vi dem alla här- så att du kan hitta bästa pris och få cashback på allt du beställer.
 

Liknande sökningar
Orrefors More
Orrefors Champagneglas
Orrefors Highballglas
Orrefors ölglas
Orrefors Rödvinsglas
Orrefors Snapsglas
Orrefors Vattenglas
Orrefors vinglas
Orrefors Vitvinsglas
Orrefors Whiskyglas
Orrefors vaser
Handvärk Soffbord
Ridå Öljettlängder
Bershka Omlottblusar
Topshop Volangblusar
Scotch & Soda Byxor
New Look Bomberjackor
Kappa Klänningar
Parisian Sammetsklänningar
Ted Baker Maxiklänningar
Toms Myskläder
La Redoute T-shirts
Biotherm Eau de toilette
Maria Åkerberg Ansiktsmasker
Shiseido Ansiktsrengöring
Kiss New York Foundation
Loreal Highlighter
Bare Minerals Läppglans
Maybelline Puder
Glamorous Boots