Orrefors More

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Orrefors More

En småländsk framgångssaga i glas
 
Orrefors glasbruk grundades redan år 1898. På samma plats hade det drivits ett järnbruk sedan 1726, men nu var det nya tider och järnbruk var inte en särskilt lönsam affär längre så istället blev det glas man valde att satsa på i bygden. Nerven i Orrefors är fortfarande glasbruket i Kosta; en miljö som är lika idyllisk och lantlig som den var vid starten. Här arbetar de allra bästa hantverkarna och glaskonstnärerna sida vid sida för att förbättra Orreforsbrukets tekniska färdigheter i glas och kristallkonst. När resan började så var drömmen att alla människor skulle ha möjlighet att få lite skönhet och elegans vid sitt matbord oavsett vart de bodde världen. Produktionen har fortsatt i denna anda och alla Orrefors glasserier har designats för att ge dig mer stil och elegans när du slår dig ner för en måltid.
 
Orrefors More - när du vill ge ännu lite mer
 
Det är mot denna bakgrund som glasserien Orrefors More har arbetats fram. Tanken är att glaset du väljer ska ta fram det allra bästa i den dryck du väljer att bjuda dina gäster på. Med Mores tidlösa elegans vid ditt bord kan du vara säker på att din bjudning blir en tillställning som kommer att stanna kvar i minnet under en lång tid. Valmöjligheterna är många; du kan välja gnistrande vackra vinglas för det röda och vita eller ett enkelt dricksglas för lemonad eller pärlande vatten. När du väljer Orrefors More så är alla valmöjligheter lika vackra. På orrefors.se hittar du mer info om deras serie More.

Alla glasen har de rundade kupolerna och svepande linjerna gemensamt och du kan botanisera mellan glänsande vinglas, enkla dricksglas i elegant design och stiliga champagneglas när det är dags för fest.
 
När de små detaljerna spelar roll
 
Du vet den där önskan att skapa den perfekta måltiden. Den där specifika bjudningen som dina gäster återvänder till i tanken lång tid efter att ni sammanstrålat. En sådan tillställning kräver ännu lite mer än god mat – det räcker en bit, men inte hela vägen. Istället är det de små och vackra detaljerna som är huvudsaken; vackra tallrikar som smyckar bordet och ett elegant och stilfullt vinglas i en rundad form som pryder huvudändan vid varje sittplats. När du väljer att låta de vackra glasen från Orrefors More smycka ditt middagsbord så kan du vara säker på att gästerna kommer att stanna ännu lite längre just den kvällen. Produkter från Orrefors Carat hittar du här.
 
Fira in det nya året med stil
 
När det nya året nalkas så krävs det där lilla extra när du bjuder till fest. Den goda maten och drycken är bara början på resan denna kväll när klockan klämtar in någonting så nytt och fräscht som nästa år. Dina snyggaste kläder och den finaste borddukningen är ett måste och dina Orrefors glas pryder sin plats vid huvudändan av varje plats. Det allra vackraste ögonblicket på kvällen är dock slaget tolv när du och dina gäster skålar in det nya året med stilfulla champagneglas från Orrefors More och välkomnar det nya året med elegans och flärd.

Liknande sökningar
Orrefors Carat
Orrefors Champagneglas
Orrefors Highballglas
Orrefors ölglas
Orrefors Rödvinsglas
Orrefors Snapsglas
Orrefors Vattenglas
Orrefors vinglas
Orrefors Vitvinsglas
Orrefors Whiskyglas
Orrefors vaser
Name it Badbyxor
VILA Kortärmade blusar
Carhartt WIP Cargobyxor
Noisy May Manchesterbyxor
ASOS Trenchcoats
Cream Jeans
Love Moschino Slim jeans
William Baxter Slim jeans
La Redoute Långärmade klänningar
MANGO Klänningar
Religion Midiklänningar
Burton Menswear Hoodies
Nicce London T-shirts
ONLY PLAY Tröjor
Pepe Jeans Tröjor
Filorga Skönhet och hälsa
Joop Parfym
Shiseido Dagkräm
Röda Skor