Ralph Lauren rea

Ralph Lauren

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Ralph Lauren rea

Ralph Lauren för den tidlöst stilmedvetne
Ralph Lauren är ett märke som etablerat sig stabilt i toppskicken i modevärlden. Genom att skapa en stil som många andra försökt härma har märket intagit en topposition med många engagerade fans som står på tå för att få det senaste när nya kollektioner släpps. Det är givetvis inte de billigaste plaggen, då de tillhör gräddan från modevärlden - men hittar man en Polo Ralph Lauren rea, så kan man få dessa unika och snygga kläder för en överkomlig summa.

Typisk Ralph Lauren-stil
Polo Ralph Lauren är ett märke känt för att vara klassisk, tidlös och snyggt. Designen är preppy men avslappnad i sitt uttryck och kvaliteten är kompromisslöst bra. Varumärket är särskilt känd för sin pikétröja som har dykt upp otaliga gånger i olika filmer. Många män har anammat stilen och har en eller flera liggande i garderoben - av goda skäl. Men Polo Ralph Lauren har också t-shirts och tröjor, jackor, byxor, mössor, gymnastikskor och allt som en man annars behöver. Det är möjligt att sätta ihop en hel garderob med Polo Ralph Lauren, som varar i många år, både vad det gäller kvalitet och design. Preppy stilen känner du igen om du är bekant med tv-serien "Gossip Girl", där ungdomarna genomgående bär kläder enligt den stilen när de är i skolan. Och där ser man verkligen den avslappnade, välbärgade känsla som Polo Ralph Lauren står för.

Den odödliga stilen som såg sitt ljus i USA
Polo Ralph Lauren fick sitt genombrott i Sverige Detta i början på 1980-talet, men såg sin början redan på 60-talet i USA. Idag är Polo Ralph Lauren en av världens mest eftertraktade varumärken inom mode för män. Märket är känt för sin tidlösa design, kvalitet, färger och har kollektioner både för vardag och stilfullare sammanhang - med Polo Ralph Lauren kan du sätta ihop en smakfull garderob med lyxiga herrkläder för alla tillfällen. Ur ett designperspektiv har varumärket blivit en symbol för preppy Ivy League-stilen. Det är en mode- och livsstil som har sin källa i privata universitet på den amerikanska östkusten som i sin grund utstrålar avslappnat välstånd. Designen har varit på modet under flera årtionden och Polo Ralph Lauren har verkligen skapat en trend som håller i längden.

När Ralph Lifshitz blev Ralph Lauren med hela världen
Mannen bakom märket Ralph Lifshitz (senare känd som Ralph Lauren) som föddes i Bronx, New York 1939. Ralph strävade mycket tidigt efter en karriär inom herrkläder och fick möjligheten att jobba för designern Datrian Riser. Genom ett lån på $ 50 000 - av några investerare som trodde på honom - förverkligade han sin vision av ett eget klädmärke. Märket Polo Ralph Lauren startades 1967 i form av en enkel slipskollektion och 1969 öppnade han sin första butik i varuhuset Bloomingdales i New York. Ungefär samtidigt släppte han en kollektion av kostymer för kvinnor som skräddarsyddes i en klassisk manlig stil. Detta var första gången man kunde se Polo-emblemet. 1971 lanserade Polo Ralph Lauren sina första damkollektionen och den första fristående butiken öppnades i Beverly Hills, Kalifornien. Företaget trädde in på den europeiska - och internationella marknaden - 1981 med öppnandet av en butik på New Bond Street i West End i London.

Polo Ralph Lauren förgrenar sig i flera undermärken
1997 hade märket växt till en rad undermärken där Polo Ralph Lauren mer fungerade som en paraplyorganisation för sina varumärken - och andra satsningar. Det ursprungliga Polomärket finns kvar som varumärket flaggskepp men Polo Ralph Lauren hanterade nu även flera andra märken som Ralph Lauren Black Label, Ralph Lauren Purple Label, Ralph Lauren Blue Label, Club Monaco, Lauren Ralph Lauren och Chaps. Företagets officiella hemsida - och webbutik - lanserades 2000 som polo.com av RL Media (en samverkan mellan Ralph Lauren och NBC ).

En mer ungdomlig linje - Rugby Ralph Lauren - startades 2004 (men fanns dock bara i några år innan den sedan avvecklades igen) och 2007 hade Ralph Lauren över 35 butiker i USA och andra internationella städer som Milano, Tokyo, London och Moskva. Det året tog Ralph Lauren själv aktiemajoritet i sitt företag vilket gjorde honom ensam ägare till ett företag med intäkter på 4,2 miljarder dollar.

Autentiska skrädderi och brittiska design
Centralt för tröjkollektionen är just märket pikétröjor och en mängd snygga skjortor i alla regnbågens färger. Polo Ralph Lauren står också bakom märken för skor, accessoarer, väskor och parfymer för män. Kollektionerna är en mix av klassiska favoriter och innovativa stilar som kommer att glädja sina bärare. Idag finns det en rad andra märken som följt Polo Ralph Lauren i spåren, och försökt kopiera/utveckla den unika stil som utvecklats under flera årtionden - men det är ingen som lyckats överglänsa då Ralph Lauren fortsätter att utvecklas och ligga i framkant i modebranschen med sitt eget skapande.

Polo Ralph Laurens imperium
Polo Ralph Lauren är så mycket mer än bara det klädmärke som skapades 1967 - med åren har märket utvecklats till ett imperium och består idag av en lång rad olika undermärken inom accessoarer, skor, parfymer och möbler. Några av märkena för kläder för män är RLX, RRL, Denim & Supply, Big & Tall, Golf sportswear och Tennis sportswear. Inom kvinnokläder hittar man märkena Black Label, Blue Label och Lauren Ralph Lauren. För barn finns märkena Ralph Lauren Childrenswear och Baby Ralph Lauren. Letar du efter möbler ska du söka efter Ralph Lauren Home. Vidare finns det en rad undermärken som startats av andra men sedan införlivats i Polo Ralph Lauren, som Club Monaco, Chaps och American Living.

Polo Ralph Lauren rea
Polo Ralph Lauren rea är faktiskt ingen omöjlig dröm att hitta. Det är givetvis attraktivt och väldigt lockande att hitta en när den annonseras, med de finns och det gäller bara att hitta de rätta kanalerna så man är på plats - och står först - när den sätter igång. En Polo Ralph Lauren rea erbjuder sin köpare precis samma kvalitativa produkter som annars, men till ett mycket lägre pris.

Skjortor från Ralph Lauren är ett populärt plagg för både män och kvinnor. Du hittar dem alla här på Cashbacker. Är du på jakt efter en Ralph Lauren väska hittar du dem på denna sidan.Liknande sökningar
Ralph Lauren väskor
Ralph Lauren Axelremsväskor
Ralph Lauren Handväskor
Ralph Lauren Shoppingväskor
Ralph Lauren Långärmade blusar
Ralph Lauren Mjukisbyxor
Ralph Lauren jackor
Ralph Lauren Raka jeans
Ralph Lauren Långklänningar
Ralph Lauren Maxiklänningar
Ralph Lauren Trikåklänningar
Ralph Lauren skjortor
Ralph Lauren Hoodies
Ralph Lauren Polotröjor
Ralph Lauren Stickade tröjor
Ralph Lauren T-shirts
Ralph Lauren Kalsonger
Ralph Lauren Eau de parfum
Ralph Lauren Eau de toilette
Ralph Lauren parfym
Saddler Läderbälten
Ralph Lauren Mössor
Villeroy & Boch Pastatallrikar
Champion Bikinis
Moschino Bikinis
UNIQUE21 Blusar
Svarta Blusar
Mennace Cargobyxor
Bellfield Jackor
VERO MODA Trenchcoats