Rodebjer rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Rodebjer rea

Rodebjer – gränslös elegans i modern design
Det finns nog inget som uttrycker självkänsla, attityd och identitet mer än just kläder. Därför är det viktigt att välja det allra bästa, det som får oss att må bra. Fast samtidigt vill man ju inte att det ska se ansträngt ut. Nej, det ska vara så ledigt som möjligt och på samma gång snyggt, modernt och unikt. Rodebjer är kläder som naturligt förmedlar en enkel men stilren elegans för den moderna kvinnan. Märket är dessutom ett av våra absoluta toppmärken inom svenskt dammode. Och tro det eller ej, det går att fynda på Rodebjer. En ordentlig Rodebjer rea kan ge dig upp till 50% rabatt på ett tidlöst plagg som du vet kommer att finnas med länge bland favoriterna i garderoben. Rå elegans som sprider sig över gränserna
Rodebjer är så okonstlat som det bara går när det gäller design och form. Kläderna har en tydlig stil med mjukt fallande tyger och rika färger som passar till alla tillfällen. Inspirationen kommer både från Sverige och New York. Det klassiskt skandinaviska möter här en hektisk storstadsstil. Och resultatet av denna fantastiska mix har onekligen lett till enorma framgångar på båda sidor om Atlanten.

Rodebjers kläder tilltalar den universella, självsäkra kvinnan som inte begränsas av en enda stil utan följer flera olika stilar. Kläderna har en helt egen personlighet där form och färg är essentiellt. Kvinnliga silhuetter och cutting-edge detaljer skapar unika kontraster i ett och samma plagg. Kvalitén är kompromisslös och högst märkbar. Det är därför som kvinnor både i Sverige och utomlands väljer Rodebjer över andra märken. Rodebjer har blivit en del av modevärlden och förknippas ofta med internationella trender. Med försäljningskontor i både Sverige och New York har man stenkoll på båda fronter och det är knappast någon slump att priserna ramlar in hos Karin Rodebjer. Rodebjer vet vad hon sysslar med och hennes kläder visas ofta upp i samband med olika modemässor i New York. Under hösten slog hon sig dessutom ihop med smyckesdesignern Pamela Love. Tillsammans lanserade de en kollektion handgjorda statementsmycken i mässing och svavelkis. Kollektionen säljs i Rodebjers egna butiker i Stockholm och New York samt på NK och lite här och var på nätet.

Från Klinte till New York
Rodebjer Form AB grundades 1999 av Carin Rodebjer. Redan som liten designade Rodebjer sina egna kläder hemma på gården i Klinte där hon ofta sydde om gamla rockar och förvandlade skjortor till kjolar. 1996 flyttade hon till New York för att studera vid det anrika Fashion Institute of Technology. Både Michael Kors och Calvin Klein står på listan över tidigare studenter där. New Yorks modescen blev inspirationen till Rodebjers första kollektion. Kläderna bestod av enkla eleganta basplagg med inslag av 20- och 30-talets mode. Efter flera förfrågningar från folk som sett henne bära sina egna kläder på stan började Rodebjer att sälja plaggen i New Yorks modebutiker. Väl tillbaka i Sverige flyttade hon till Stockholm och startade upp Rodebjer Form AB. Märkets första butik öppnades i köpcentrat MOOD Stockholm 2012. Numera säljs kläderna i drygt 20 länder, bland annat Japan, Kanada, Nya Zeeland och Kina.

Rodebjer anses idag en av Sveriges absolut framgångsrikaste designers. Märket Rodebjer Form har vunnit en mängd utmärkelser och priser under åren. Redan 2002 utnämndes Carin Rodebjer för första gång till Årets Designer på Elle-galan. Sen hände det igen 2005 och senast 2011 då det ännu en gång blev dags för Rodebjer att ta emot Elle-pokalen. Sedan dess har Rodebjer fått allt fler trogna anhängare runtom i världen. I framtiden ingår det planer på att utvidga märket genom att starta både en Men’s Wear kollektion och en inredningskollektion.

Okonventionell elegans med en känsla av lyx
Rodebjer är kompromisslöst kvinnligt. Detta oavsett om kläderna är avsedda för affärskvinnan, den bohemiska fritänkaren eller hemmafrun. Kläderna beskrivs ofta som klassiskt eleganta i kombination med en omisskänslig touch av det krispigt moderna. Det finns en röd tråd som går genom alla Rodebjers plagg och som utgår från mjukt skurna kläder och skira tyger i silkeslena färger. Det är mycket rött, grått, blått, brunt och lila på gång i kollektionerna. Vackert skurna silhuetter som är både smala och vida på samma gång gör att kläderna har en unik passform oavsett vilket storlek du än har. Rodebjers är kläder designade för den livliga och lekfulla kvinnan som inte låter sig begränsas. Varken av stil eller storlek. Själv beskriver hon sin designfilosofi som ett strävande efter att skapa en stil som är okonstlat elegant utan att förlora komforten. Det som ger kvinnor lyxen att kunna fortsätta med sin vardag utan att känna sig på något sätt begränsade. Och visst syns det på kläderna. Deras lediga form gör att de passar alla och inte bara spiksmala modeller.

Rodebjer hyllar allt som är ofullkomligt, det vackert okonventionella, vilket gör att stilen är både är klassisk och trendskapande. Till festen eller bröllopet har du att välja bland löst sittande klänningar inspirerade av 20-talet i skira gråvita och svarta nyanser. Eller varför inte en vackert havsblå poncho i cashmere? Ett par tajta strukturmönstrade byxor passar perfekt till en oversized ockrabrun topp när du ska till jobbet eller skolan. Och missa för allt i världen inte pärlorna i Rodebjers skokollektion. Där har du allt från höga stövlar till klassiska pumps i midnattsblå mocka och hasselnötsbruna stövletter i ren skandinavisk design. Med Rodebjer kan du känna dig ohämmad och trendig. Fri att välja precis den stil som passar dig bäst, både inåt och utåt.

Rodebjer rea
Rodebjer har i över ett decennium charmat världen med sina kollektioner. Prislappen på kläderna kan dock kännas något mindre charmig. Nu är det ju faktiskt ett av Sveriges toppmärken det handlar om. Men detta betyder absolut inte att det inte går att hitta Rodebjer till överkomliga priser. Det gör det definitivt. Söker du på Rodebjer rea kommer du att förvånas över hur mycket som faktiskt finns där ute. Jättefina erbjudanden som kan spara dig många hundralappar och kanske även någon tusenlapp. Ta en titt här och finn de butiker som just nu har den bästa Rodebjer rean på nätet.

Liknande sökningar
Rodebjer Blusar
Rodebjer Byxor
Rodebjer Kjolar
Rodebjer Klänningar
Luigi Bormioli Ölglas
Höganäs Keramik Assietter
Hübsch Sidobord
B Young Leggings
Ellesse Leggings
InWear Byxor
Blåa Underställ
Topshop Volangkjolar
Glamorous Sammetsklänningar
Glamorous Sommarklänningar
Ralph Lauren Shorts
Svarta Hotpants
Ellesse Linnen
Gant hoodies
Hollister Hoodies
Freya BHs
Samsoe & Samsoe BHs
KMS Balsam
Wella Schampo
Steve Madden Stövletter
ASICS rea
Barbour rea
Busnel rea
By Malina rea
Calvin Klein rea
Desigual rea