Sandqvist rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

Sandqvist rea

Sandqvist väskor
Sandqvist är ett svenskt varumärke grundat 2004 av Anton Sandqvist, hans bror Daniel och deras vän Sebastian. Själen bakom märket var deras barndom som de tillbringade utomhus i ett lantligt Sverige. Barndomen i naturen är precis det som ligger bakom Sandqvist väskdesign. Om man för en stund blundar och föreställer sig nordiska landskap, med lugna obefolkade områden, skyhöga berg och avlägsna stugor kan man förstå Sandqvist väskor, vars stil är okomplicerad, men samtidigt vacker och med spår av det tydliga svenska arvet.

Sandqvist är ett väskmärke som fått stor spridning och populäritet de senaste åren och blivit hett eftertraktade av många. Därför är det inte konstigt att många håller koll på när en Sandqvist rea dyker upp. De vill alla ha det enkla och vackra, till ett pris som de har råd med.

Fokus på både snygg stil och funktion
Sandqvist väskor riktar sig åt den som vill vara både snygg och aktiv samtidigt. Väskorna och accessoarerna är gjorda för att användas varje dag och passar såväl de unga som seniorer. Genomgående ledord, som kännetecknar varumärket, är enkelhet och hållbarhet i samspel med både stil och funktion.

Inspiration för varumärket kommer från människor som sticker ut från mängden och av plagg och interiörer som definierats av ett behov och inte alltid av modet för stunden. Sandqvist gör väskor med fokus på stil och funktion och ändamålet för väskorna är att användas mycket med en ständig strävan att kombinera prisvärde med hög kvalitet. Väskorna är prisvärda och praktiska, samtidigt som de behåller en snygg och modern stil. Sandqvist gillar att återvinna historien efter deras egna idéer och tillverkar tidlösa modeller som passar både en enkel stil och en sofistikerad stil. I denna ambition kan man i hans design se återspeglingar från både 50-, 60- och 70-talens utpräglade väskmoden. För den som har en vurm för retromode är Sandqvist ett självklart ställe att söka sin tillfredsställelse. Trots att platsen för en dator är så utpräglad i de flesta modeller, känns det inte malplacerat i denna dåtidsdesign.

Det hela började under våren 2004
Våren 2004 var Anton Sandqvist en helt vanlig civilingenjör med en framgångsrik karriär på ett internationellt elektronikföretag. Han bodde i ett snyggt hus utanför Stockholm och hade goda utsikter för en god framtid, men något saknades så att han inte kände sig tillfreds med det han såg framför sig. Han kände att han ville utmana sin fantasi och skapa något nytt, något originellt, något enskilt - direkt från grunden.

Han hade tröttnat på det strikta byråkratiska kostymlivet som inte alls kändes hemma för honom och började sakta men säkert drömma om ett jobb där han istället kunde vara sig själv och uttrycka den han var i något kreativt. Rent spontant köpte han sig en industriell symaskin på nätet, med första syftet att dekorera sin källare - men även för att se vilken nytta den i övrigt kunde medföra.

En sen natt – fylld av tankar - bestämde han sig för att prova testa sina gränser och sin förmåga genom att skapa en väska från grunden. Utformningen av det Schweiziska märket Freitags messenger bags tilltalade honom, men han ville samtidigt ha en väska som kunde hålla en bärbar dator, eftersom han bar runt på en hela dagen i arbetet. Han ville skapa en robust väska med en snygg och avslappnad stil. Den skulle vara snygg nog att kunna användas på jobb, men utan att vara alltför formell. Nästan 30 timmars arbete senare, var den första Sandqvistväskan klar och varumärket tog därmed sitt första andetag.

Anton började flitigt använda sin väska redan första dagen. Folk runt honom frågade var han hade köpt väskan och gav komplimanger för den. Varje gång en människa frågade om väskan blev Anton uppmuntrad och till slut insåg han att det skulle kunna finnas intresse om han började tillverka och sälja väskor.

Idén sattes i verket och precis en månad senare var Anton Sandqvist källare fylld med de första 100 exemplaren av Sandqvists väskor, och inte mer än ett och ett halvt år från den dagen, hade Anton en liten produktion av väskor och cirka 15 återförsäljare i Sverige. I november 2010 fick han äntligen sitt eget kontor och hade över 60 väskmodeller i sin samling. Därefter har det bara rullat på och företaget har växt bortom alla gränser.

För modern tidlöshet i samband med ett aktivt liv
Sandqvist väskor ägnar sig åt människor som värdesätter såväl funktionalitet och design som historia och livslängd mer än den status som en klassisk handväska har, och vanliga varumärken symboliserar. Väskorna kan bäras av precis alla som eftersträvar stilrena laptopväskor och ryggsäckar från Sandqvist - och dessa är ju många. Väskorna kan bäras av vem som helst, när som helst och precis hur som helst. Den tidlösa stilen passar till många och kan matchas beroende på varje enskild användares tycke och smak. Också genom att ha stor variation i sina kollektioner erbjuder Sandqvist flera alternativ till olika sorters smaker och fokus på olika tidsepoker.

Sandqvist säljer väskor som lämpar sig såväl till storstadsbusiness som bergsvandring och naturvistelse. Väskorna görs med omsorg för kvalité och kommer att vara ett troget sällskap för lång tid framöver. Sandqvist väskor ägnar sig åt vardagsmänniskan. De gör väskor och accessoarer för en urban livsstil, som med fördel kan användas varje dag - både på jobb och fritid. Det kan vara en dag på kontoret - med resor mellan olika konferenser – eller en tur på flakmoppen ut i naturen för en pic-nic med sin kärlek. Sandqvist väskor ger inga specifika begränsningar utan tillåter bäraren att leva efter den kreativitet som gav Anton själv hans nya väg i livet.

Sandqvist rea
Även den bästa av märken – med sina exklusiva inslag – kan ha sina reor. Detta gäller också här. En Sandqvist rea må vara sällsynt, men det är väskorna i sig också – så det passar ju bra. Och väskorna är inte mindre exklusiva och unika för att de säljs på en Sandqvist rea. Huvudsaken är att det är det genuina, stilfulla och funktionella – som utmärker Sandqvists väskor – man får.Liknande sökningar
Sandqvist Väskor
Sandqvist ryggsäckar
The North Face Ryggsäckar
Hardanger Bestikk Gafflar
Hollister Bomberjackor
Little Mistress Jackor
Morris Jackor
Pieces Slitna jeans
Chiara Forthi Klänningar
ONLY Spetsklänningar
Selected Maxiklänningar
ONLY Jeansshorts
Blåa Toppar & Tunikor
NLY Linnen
FILA Träningsjackor
Amika Balsam
Essie Smink
Lancome Läppglans
LOST INK Boots
Relaxshoe Skor
Blåa Lågskor
Superfit Vinterstövlar
Boomerang rea
Busnel rea
By Malina rea
Didriksons rea
FILA rea
Filippa K rea
Gina Tricot rea
Hugo Boss rea