VERO MODA rea

Filter för

Endast på Rea

* Priset kan ha förändrats sedan den senaste uppdateringen. Vi hämtar priser från våra samarbetspartners minst 1 gång / dygn.

VERO MODA rea

Vero Moda – danskarnas modedrottning

Vero Moda är ett av Danmarks kändaste klädmärken. Företaget är även en del av en omfattande butikskedja med över 800 affärer världen över. En stor del av försäljning sker via internet. Vero Moda producerar endast damkläder och ingår i en större dansk koncern vid namnet Bestseller.

Bestseller står inte bara bakom Vero Moda. ONLY, "VILA", "name it" och Jack & Jones är de andra märkena som även dem tillverkas av Bestseller. År 2009 fanns det 4 200 butiker i 41 länder. Idag har företaget över 48 000 anställda.

Företaget bildades så tidigt som år 1975 av Troels Holch Povlsen. Han leder företaget tillsammans med sin hustru Merete Bech Povlsen. En av deras söner Anders Holch Povlsen är också styrelsemedlem. Vero Moda introducerades i Sverige 1989.

Vero Modas affärsidé är att skapa trendiga kläder för bra priser, en ambition som företaget levt upp till och fortsätter att arbeta efter. Idag är Vero Moda ett av Europas största märken för unga kvinnor som vill klä sig med stil till ett förmånligt pris. Sedan starten har Vero Moda tillverkat moderna kläder som efterfrågas mest av unga kvinnor. Det danska företaget har levt upp till sitt mål. Genom snygg design och lojalt arbete har de överlevt modebranschens stenhårda konkurrens. Vero Moda har etablerat sig både på den svenska och internationella marknaden vilket får oss att tro att företaget kommer att fortsätta sin tillväxt och framgång även i framtiden.

Rea på Vero Moda

Självklart går det bra att samla cashback samtidigt som man shoppar på en Vero Moda rea. Du ser prissänkta produkter med röd ikon som visar prissänkningen i procent.

Vero Modas kollektioner innehåller bland annat jackor, stickat, jeans, klänningar, toppar, skjortor, kavajer, byxor, kjolar, jumpar, sweatshirts, skor och accessoarer som väskor och skärp.

För att underlätta för damerna har Vero Moda även en virtuell avdelning på sin hemsida som de kallar för ”matchande set” där olika plagg kläder lisas bredvid varandra så man lättare kan skapa snygga outfits. Bestämmer du dig för att handla online kan du räkna med en gratis frakt vid inköp av över 400 kronor samt en förlängd returperiod.

Varumärket utmärker sig med sin rena, enkla stil som många unga kvinnor utanför Norden strävar efter. Företaget försätter troget designa kläder som anses bära med sig den simpla skandinaviska stilen.

Vero Moda är och kommer med stor sannolikhet att fortsätta att vara ett varumärke för de modemedvetna och självständiga unga kvinnorna som vill klä sig snyggt och samtidigt balanserat. Företaget utmärker sig även med sina förmånliga priser som de lyckats behålla under alla dessa år.Liknande sökningar
VERO MODA Långärmade blusar
Vero Moda byxor
VERO MODA Vida byxor
Vero Moda jackor
Vero Moda kappor
VERO MODA Högmidjade jeans
VERO MODA Skinny jeans
VERO MODA Slim jeans
VERO MODA Midikjolar
VERO MODA Minikjolar
Vero Moda klänningar
VERO MODA Festklänningar
VERO MODA Långärmade klänningar
VERO MODA Långklänningar
VERO MODA Maxiklänningar
VERO MODA Midiklänningar
VERO MODA Omlottklänningar
VERO MODA Skjortklänningar
VERO MODA Trikåklänningar
VERO MODA Stickade tröjor
Guess Vantar & Handskar
Broste Copenhagen Sidobord
Fantasie Bikinis
VILA Randiga blusar
Ellesse Underställ
Girl In Mind Sammetsklänningar
JDY Maxiklänningar
Lindberg Regnkläder
Studio Total Regnjackor
Topshop Linnen