Accent logotype

5% i återbäring när du handlar hos Accent *

Ta mig till Accent nu

På Accent hittar du massor av resväskor, väskor, handskar, ryggsäckar och accessoarer. Här finns något för alla! Här hittar du alla typer av väskor i alla storlekar och prisklasser från alla de kända och klassiska varumärkena.

Accent Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Accent

Just nu kan vi inte erbjuda någon Accent rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Accent

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Accent. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Accent

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Accent via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Accent registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Accent har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Accent nu

Accent, alla väskor och accessoarer du behöver

På denna hemsida hittar du alla typer av väskor du kan tänka dig! Du hittar även accessoarer som nyckelringar och massor av smycken! Och behöver du en ny plånbok? Då hittar du det här också! Vare sig du söker det senaste modet eller bara funktionella lösningar så är detta butiken för dig. Här hittar du kända märken som Björn Borg, Samsonite och Guess! Om du ska ut och resa och söker din perfekta resväska så har du ett stort utbud här. Här kan du hitta både den snyggaste och den mest praktiska resväskan!

För resenären

Accent har allt du behöver för en bekväm resa. Förutom resväskor så har de många praktiska lösningar som en hopfällbar ryggsäck, resekits av olika slag och resegarderober med mera. Har du haft problem att hitta din resväska på bagagebandet? En bra lösning kan vara att pynta din väska! En bra början är ett personligt bagagetag. Du kan också lägga till färgglada bagageband. Om du dessutom vill gå ännu längre så finns det många roliga nyckelringar du kan pynta din väska med för att göra den extra personlig så att du lätt kan känna igen den bland de andra på bandet.

Bra priser

Vem vill inte kunna matcha alla sina outfits med en snygg väska. Glöm inte att kolla in rean när du är inne på butikens webbsida. Där kan du göra riktiga fynd! Det flesta kvinnor vet att man helt enkelt aldrig har för många väskor. En ljusblå till sin finaste sommarklänning, en mörkröd till skinnjackan och en mer neutral beige till jobbet som exempel. Så passa på att kolla om du inte kan fynda en ny väska till din senaste outfit! Med din Accent rabattkod så sänker du dessutom priset ytterligare! Så gör som många idag och se till att din väska är personlig med en fin nyckelring.