Active Outfit logotype

3,75% i återbäring när du handlar hos Active Outfit *

Ta mig till Active Outfit nu

Active Outfit säljer marknadens bästa utrustning för dig som har en aktiv fritid, med fokus på jakt, sportfiske och friluftsliv. Här får du snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och god produktkännedom på en lättöverskådlig och informativ plattform. Ambitionen är att det ska vara en lika bra upplevelse att handla av Active Outfit som att klämma och känna på varorna i en fysisk butik och att ligga i framkant av den tekniska utvecklingen.

Active Outfit Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Active Outfit

Just nu kan vi inte erbjuda någon Active Outfit rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,75%.

* Återbäring hos Active Outfit

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Active Outfit. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,75 %

Villkor och information angående återbäring från Active Outfit

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Active Outfit via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Active Outfit registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Active Outfit har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Active Outfit nu