Arken zoo logotype

4% i återbäring när du handlar hos Arken zoo *

Ta mig till Arken zoo nu

Arken Zoo (tidigare Grizzly Zoo) är en omtyckt nätbutik där du hittar allt till ditt husdjur. Arken Zoo säljer produkter för hund, katt, fisk, fågel och andra smådjur. Man har även ett flertal butiker över hela landet. Arken Zoo är certifierade av Trygg E-handel. Du får fri frakt när du handlar för minst 500 kr. Passa på och gör ditt inköp av hundmat, kattmat eller kattsand via Cashbacker så får du återbäring på hela ditt köp.

Arken zoo Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Arken zoo

Just nu kan vi inte erbjuda någon Arken zoo rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Arken zoo

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Arken zoo. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Arken zoo

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Arken zoo via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Arken zoo registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Arken zoo har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Arken zoo nu