Autodoc logotype

Få upp till 5% i återbäring när du handlar hos Autodoc *

Ta mig till Autodoc nu

Hos Autodoc hittar du det största utbudet av högkvalitativa bildelar till alla bilmärken och modeller - alltid på lager. Tack vare den nya sökmotor hittar du bildelarna som du behöver till din bil med bara några enkla klick. Här hittar du bra priser, regelbundna kampanjer/reor samt topperbjudanden. AutoDoc erbjuder er 2 års garanti på alla beställda bildelar.

Autodoc Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Autodoc

Just nu kan vi inte erbjuda någon Autodoc rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Autodoc

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Autodoc. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Ny kund
5 %
Återkommande kund
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från Autodoc

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Autodoc via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Autodoc registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Autodoc har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Autodoc nu