BabyBjörn logotype

5,50% i återbäring när du handlar hos BabyBjörn *

Ta mig till BabyBjörn nu

Världskända BabyBjörn är det svenska företaget som tillverkar bärselar, babysittrar, resesängar och andra babyprodukter. Den moderna och stilrena designen på produkterna tilltalar småbarnsföräldrar och blivande föräldrar i alla åldrar och har setts på många berömda artister och Hollywoodstjärnor. Produkterna tillverkas i hållbara, funktionella och slitstarka material för att föräldrar ska kunna köpa produkter att lita på och som kan gå i arv från barn till barn.

BabyBjörn Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för BabyBjörn

Just nu kan vi inte erbjuda någon BabyBjörn rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5,50%.

* Återbäring hos BabyBjörn

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos BabyBjörn. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5,5 %

Villkor och information angående återbäring från BabyBjörn

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos BabyBjörn via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från BabyBjörn registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. BabyBjörn har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till BabyBjörn nu