Bagasi logotype

4,50% i återbäring när du handlar hos Bagasi *

Ta mig till Bagasi nu

Modeföretaget med fokus på väskor i läder, mocka och i kanvas för män, kvinnor och barn. Alla produkter är exklusiva kvalitetsprodukter designade av Bagasi och producerade i bästa tänkbara material. Utöver väskor, ryggsäckar och skötväskor har Bagasi även förkläden i läder, necessärer, skärp, MacBookfodral och mycket annat.

 

Bagasi Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Bagasi

Just nu kan vi inte erbjuda någon Bagasi rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4,50%.

* Återbäring hos Bagasi

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Bagasi. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4,5 %

Villkor och information angående återbäring från Bagasi

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Bagasi via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Bagasi registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Bagasi har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Bagasi nu