Baresso logotype

4% i återbäring när du handlar hos Baresso *

Ta mig till Baresso nu

Baresso.se är en av Skandinaviens ledande butiker inom exklusiva skönhetsprodukter så som hårvård, hudvård, makeup och parfym för barn, kvinnor och män. Här hittar du ett ständigt växande sortiment av tusentals produkter från hundratals kända varumärken. Utöver allt vad du som privatperson kan tänkas behöva säljer butiken även inredning och utrustning till frisörsalonger. Du får fri frakt på alla köp över 200 kr. 

Baresso Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Baresso

Just nu kan vi inte erbjuda någon Baresso rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Baresso

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Baresso. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Baresso

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Baresso via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Baresso registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Baresso har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Baresso nu