Barnkalaset logotype

5% i återbäring när du handlar hos Barnkalaset *

Ta mig till Barnkalaset nu

Köp dina kalasprylar på nätet via Barnkalaset.se. Här finns över 100 olika barnkalasteman att välja bland. Hitta roliga dukningar till ditt nästa barnkalas eller kanske något lite extra som ger ett minnesvärt kalas. Det finns en stor maskeradavdelning, dekorationer och en särkilld avdelning för dop och Baby shower. Handla med återbäring så får du mer kalas för pengarna.

Barnkalaset Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Barnkalaset

Just nu kan vi inte erbjuda någon Barnkalaset rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Barnkalaset

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Barnkalaset. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Barnkalaset

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Barnkalaset via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Barnkalaset registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Barnkalaset har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Barnkalaset nu