Beijer Bygg logotype

2% i återbäring när du handlar hos Beijer Bygg *

Ta mig till Beijer Bygg nu

Handla byggmaterial och byggvaror från Beijer Bygg. Här hittar du ett brett sortiment som är uppbyggt med kvalitét som högsta prioritet. Affärsidén är enkel: Låga priser, me ninte till vilket pris som helst. Bland varorna hittar du bland annat golv, garderober, kök och badrum, Värme och ventilation, fönster och självklart maskiner och handverktyg. Beijer har funnits på nätet sedan 2012 och du hittar fler än 20.000 produkter i sortimentet. 

Beijer Bygg Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Beijer Bygg

Just nu kan vi inte erbjuda någon Beijer Bygg rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2%.

* Återbäring hos Beijer Bygg

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Beijer Bygg. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2 %

Villkor och information angående återbäring från Beijer Bygg

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Beijer Bygg via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Beijer Bygg registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Beijer Bygg har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Beijer Bygg nu