Bianco logotype

3,25% i återbäring när du handlar hos Bianco *

Ta mig till Bianco nu

Bianco vill göra internationellt skomode tillgängligt för alla och tillverkar fashionabla skor som drivs av stil, hantverk och självförverkligande. Kollektionerna reflekterar vad som är inne på den internationella modescenen just nu och följer de senaste trenderna att använda kvalitativa material i tillverkningen som säkerställer den högsta pris- och kvalitékorrelationen. Förutom skor för både honom och henne har Bianco även väskor och accessoarer. 

Bianco Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Bianco

Just nu kan vi inte erbjuda någon Bianco rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,25%.

* Återbäring hos Bianco

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Bianco. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,25 %

Villkor och information angående återbäring från Bianco

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Bianco via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Bianco registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Bianco har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Bianco nu