Bimago logotype

5,25% i återbäring när du handlar hos Bimago *

Ta mig till Bimago nu

Bimago säljer tavlor, tapeter och väggdekorationer för ditt hem och har över 10 års erfarenhet.Välj mellan handmålade tavlor och canvastavlor på äkta konstnärsduk, unika tapeter och fototapeter, kända mästerverk som reproduktioner, med mera. Många av mönsterna som du kan välja mellan är orginal skapade av begåvade konstnärer.

Bimago Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Bimago

Just nu kan vi inte erbjuda någon Bimago rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5,25%.

* Återbäring hos Bimago

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Bimago. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5,25 %

Villkor och information angående återbäring från Bimago

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Bimago via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Bimago registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Bimago har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Bimago nu