Bloomify logotype

6% i återbäring när du handlar hos Bloomify *

Ta mig till Bloomify nu

Bloomify är butiken för dig som är ute efter hudvård, hårvård eller parfym till man eller kvinna. Du får fri frakt hos Bloomify och dessutom snabba leveranser på bara 1-3 dagar. Bloomify har fler än 30.000 nöjda kunder och säljer produkter från kända varumärken som Adidas, Calvin Klein, Chanel, DKNY, Dior och Elizabeth Arden.

Bloomify Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Bloomify

Just nu kan vi inte erbjuda någon Bloomify rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 6%.

* Återbäring hos Bloomify

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Bloomify. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
6 %

Villkor och information angående återbäring från Bloomify

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Bloomify via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Bloomify registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Bloomify har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Bloomify nu