Blue Tomato logotype

3,50% i återbäring när du handlar hos Blue Tomato *

Ta mig till Blue Tomato nu

Blue-tomato är butiken på nätet för dig som ska handla prylar och mode för vinter- och brädsporter. Förutom det största utbudet av snowboards i hela världen, så erbjuds även ett stort utbud inom Freeski, Surf, Skate och mode. Totalt finns fler än 650 varumärken att välja på och över 450.000 produkter. Blue-tomato har även fysiska butiker i Österrike och Tyskland.

Blue Tomato Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Blue Tomato

Just nu kan vi inte erbjuda någon Blue Tomato rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 3,50%.

* Återbäring hos Blue Tomato

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Blue Tomato. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
3,5 %

Villkor och information angående återbäring från Blue Tomato

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Blue Tomato via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Blue Tomato registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Blue Tomato har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Blue Tomato nu