Bokbörsen logotype

2% i återbäring när du handlar hos Bokbörsen *

Ta mig till Bokbörsen nu

Bokbörsen - den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från 20.000 säljare som levererar direkt till dig. Bokbörsen är den ledande svenska annonsmarknaden för böcker, tecknade serier, musik och film. Här köper och säljer privatpersoner och företag på lika villkor utan mellanhänder. Kundens beställning går direkt till säljaren, som själv skickar och tar betalt. 

Bokbörsen Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Bokbörsen

Just nu kan vi inte erbjuda någon Bokbörsen rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2%.

* Återbäring hos Bokbörsen

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Bokbörsen. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2 %

Villkor och information angående återbäring från Bokbörsen

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Bokbörsen via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Bokbörsen registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Bokbörsen har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Bokbörsen nu