Bokus logotype

Få upp till 4% i återbäring när du handlar hos Bokus *

Ta mig till Bokus nu

Handla böcker på nätet via Bokus. Här hittar du alla de senaste titlarna i alla möjliga format. Oavsett om du föredrar att läsa din bok som pocket, inbunden eller kanske lyssna som ljudbok så handlar du enkelt din titel på Bokus. Det finns över 6 miljoner titlar att välja bland på nätbutiken. Bokus har funnits på internet sedan 2007.

Bokus Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Bokus

Just nu kan vi inte erbjuda någon Bokus rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Bokus

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Bokus. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Ny kund hos Bokus
Om du tidigare inte handlat på Bokus.com
4 %
Återkommande kund hos Bokus
Om du tidigare handlat på Bokus.com
1,25 %

Villkor och information angående återbäring från Bokus

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Bokus via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Bokus registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Bokus har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för Bokus

Observera att återbäring ej ges på e-böcker.

Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Bokus nu

Bokus har alltid de senaste titlarna

Till skillnad från många andra butiker som säljer böcker online har Bokus fokuserat på att endast erbjuda böcker i alla sina former, och inte expandera med varor som egentligen inte har med böcker att göra. Det är därför butiken har blivit så populär bland såväl bokmalar som författare, eftersom det är en renodlad bokhandel på nätet. Butiken är snabbt ute med alla de senaste nyheterna från de största författarna, och det är inte ovanligt att man kan fynda böckerna här bra mycket billigare än på många andra ställen. Dessutom har de bra service och snabba leveranser, något som gör butiken till förstahandsvalet för många bokälskare. För att få ditt nästa inköp av böcker ännu billigare så kan du ibland hitta en Bokus rabattkod på denna sidan som du kan kombinera med din cashback.

Hitta all typ av litteratur här

Hos Bokus finns alla typer av böcker, vare sig det är skönlitteratur, facklitteratur eller kurslitteratur du är ute efter kan du hitta den här. Det finns också ett bra utbud av e-böcker och ljudböcker för den som inte vill ha eller behöver en papperskopia. Handlar du för mer än 99 kronor kommer frakten att vara helt gratis, något som gör att shoppingen här oftast blir mycket billigare än på andra ställen. Dessutom är leveranserna inte långsammare bara för att de är gratis, de skickas och kommer fram inom bara några dagar. Butiken har siktat in sig på att bli den ultimata sajten för den som är ute efter allmän eller specialiserad litteratur, och de levererar sin idé på ett helt perfekt sätt.

Det går snabbt att hitta rätt

Att söka upp en speciell titel, författare eller genrer tar inte många sekunder här, det finns en bra sortering bland böckerna som gör att man aldrig behöver känna sig frustrerad när man letar i utbudet. Genom att använda en Bokus rabattkod vid köpet kan du dessutom få dina böcker ännu lite billigare, perfekt när man tvekar mellan två spännande titlar och egentligen vill unna sig båda, det kan du med hjälp av vår rabatt!