Bonprix logotype

5% i återbäring när du handlar hos Bonprix *

Ta mig till Bonprix nu

Bonprix – här köper du aktuella modetrender till låga priser! Shoppa moderna damkläder, herrkläder, skor och barnkläder. För enkelhetens skull så har alla storlekar samma pris på hela hemsidan. Underkläder är en populär avdelning på BonPrix och du hittar ett stort sortiment att välja bland.

Bonprix Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Bonprix

Just nu kan vi inte erbjuda någon Bonprix rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Bonprix

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Bonprix. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Bonprix

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Bonprix via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Bonprix registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Bonprix har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för Bonprix

OBS! Då Bonprix på senare tid har haft problem med att återkoppla köp till Cashbacker ber vi dig att skicka oss orderbekräftelsen om återbäring för ditt köp ej har registrerats efter 24 timmar.

Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Bonprix nu