Boohoo logotype

2,50% i återbäring när du handlar hos Boohoo *

Ta mig till Boohoo nu

Boohoo är en stor internationell modekedja på nätet. Boohoo har sitt ursprung i England men har en tydlig inriktning även mot svenska konsumenter vilket man märker i det faktum att man har prissättning samt kan betala med svenska kronor. Frakten är gratis så länge som man handlar för minst 400 kr. Hos Boohoo hittar ni kläder, skor och accessoarer för både män och kvinnor. Boohoo har en speciell REA-sektion i sin nätbutik där man hittar prissänkta varor. Givetvis gäller Cashbackers återbäring även på REA-sortimentet.

Boohoo Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Boohoo

Just nu kan vi inte erbjuda någon Boohoo rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 2,50%.

* Återbäring hos Boohoo

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Boohoo. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
2,5 %

Villkor och information angående återbäring från Boohoo

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Boohoo via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Boohoo registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Boohoo har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Boohoo nu