Cake It Easy logotype

4% i återbäring när du handlar hos Cake It Easy *

Ta mig till Cake It Easy nu

På Cakeiteasy.se kan du beställa tårtor direkt från ditt lokala konditori. De samarbetar med konditorier och bagerier i hela Sverige och du väljer själv om du vill hämta i butik eller få tårtan levererad hem till dörren. Cakeiteasy.se har samma pris som konditorn och beställningen är superenkel oavsett om det är till födelsedagen, till kontoret eller om du vill skicka en tårta till någon annan. Tårtorna skräddarsys för ditt tillfälle och du väljer själv text och pynt som passar för anledningen. Ladda upp en bild och förvandla prinsesstårtan till en rolig bildtårta - perfekt till födelsedagen, dopet eller konfirmationen. 

Cake It Easy Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Cake It Easy

Just nu kan vi inte erbjuda någon Cake It Easy rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Cake It Easy

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Cake It Easy. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Cake It Easy

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Cake It Easy via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Cake It Easy registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Cake It Easy har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Cake It Easy nu