Cellbes logotype

Få upp till 6% i återbäring när du handlar hos Cellbes *

Ta mig till Cellbes nu

Cellbes säljer mode till både män kvinnor och barn. Storlekarna finns från 34 till 64 för kvinnor och S till 8XL för män. Stor underklädesavdelning samt skor, accessoarer och produkter för hemmet som gardiner och mattor. Cellbes finns i många europeiska länder och räknas som en av de gamla klassiska postorderbutikerna. Du kan även ta ett privatlån hos Cellbes. Din säkerhet som konsument garanteras utav Trygg E-handel där Cellbes är certifierade. Cellbes är en del av Consortio Fashion Group AB och omsätter mer än 1 miljard kronor per år. Huvudkontoret ligger i Borås. I samma koncern ingår även Halens och Bubbleroom.

Cellbes Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Cellbes

Just nu kan vi inte erbjuda någon Cellbes rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 6%.

* Återbäring hos Cellbes

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Cellbes. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Ny kund på Cellbes
Har du aldrig tidigare handlat på Cellbes får du denna återbäringen
6 %
Återkommande kund
Har du tidigare handlat på Cellbes får du denna återbäringen
2 %

Villkor och information angående återbäring från Cellbes

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Cellbes via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Cellbes registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Cellbes har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Cellbes nu