City Gross logotype

75 kr i återbäring när du provar City Gross *

Ta mig till City Gross nu

City Gross Matkasse har flest färska kvalitetsråvaror till lägst portionspris. Alltid med färskt svenskt butiksstyckat kött, fisk från säkra bestånd och ekologiska produkter. Erbjudandet med återbäring gäller när du som ny kund hos City Gross köper en matkasse. Ibland har vi en City Gross rabattkod som du kan använda i samband med ditt köp. Aktuell City Gross rabattkod hittar du i så fall längre ner på sidan.

Matkassarna de erbjuder är bland annat: Billiga Kassen, ViktVäktarnas kasse (finns även som laktosfri, vegetarisk eller lätt), Familekassen (kan fås som gluten- eller laktosfri), Bamsekassen, Vegetartska Kassen, Flexitariankassen samt säsongs-/temabaserade matkassar (så som påsk, sommar, jul m.m.)

City Gross Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för City Gross

Just nu kan vi inte erbjuda någon City Gross rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 75 kr.

* Återbäring hos City Gross

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos City Gross. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Beställning av matkasse
Gäller nya Matkasse-kunder
75 kr

Villkor och information angående återbäring från City Gross

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos City Gross via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från City Gross registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. City Gross har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Speciella villkor för City Gross

Erbjudandet gäller nya Matkasse-kunder hos City Gross.

Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till City Gross nu

City Gross erbjuder tusentals matvaror på nätet

Att handla mat på andra sätt än genom att besöka den fysiska butiken blir allt vanligt, och det är inte så konstigt. I och med att vi blir alltmer stressade i vår vardag samtidigt som tekniken för att shoppa online blir smidigare och säkrare har vi mindre och mindre anledning att lägga tid på långa shoppingturer i mataffären, när det går minst lika bra att handla online. City Gross har länge varit kända för att ha prisvärda produkter som inte offrat sin kvalitet för att kosta mindre. Nu kan du handla samma varor hemifrån, från jobbet eller på bussen genom att gå in på deras hemsida och klicka hem maten som passar just dig.

Över 7000 produkter att välja på

I början fanns det inte så mycket att välja mellan när man skulle handla mat på nätet, men nu har det fullkomligt exploderat i branschen, och City Gross är inget undantag. Numera har de över 7000 olika varor redo att klickas hem, och det tar inte många minuter att lära sig hitta bland produkterna. Eftersom de dessutom har som affärsidé att erbjuda den billigaste matkassen finns det mängder av bra alternativ för den som inte kan eller vill spendera så mycket pengar på sina matvaror.

Prova på matkassen

Det har nyligen lanserats en matkasse från butiken, där du får en färdig kasse hem till dörren, fylld till brädden med varor som passar in på de recept som följer med kassen. Detta är något som sparar ytterligare lite tid i vardagen, och är väldigt populärt både bland singelhushåll och barnfamiljer. Om du använder en City Gross rabattkod till att handla i butiken kommer du spara lite pengar till, eftersom vi ger rabatt på alla dina köp, så varför inte ta tillfället i akt att prova på en matkasse? Det kan vara starten till en mat revolution i ditt hem och början till ett helt nytt sätt att shoppa online.