Closet London logotype

Få upp till 4% i återbäring när du handlar hos Closet London *

Ta mig till Closet London nu

Closet London är ett modemärke för kvinnor, designat och tillverkat i London. Closet London är älskade för sina eleganta former och fantastiska tryck. Stilrena och klassiska modeller möter moderna linjer men alltid med samma  välkända feminina touch. I kollektionerna hittar du klänningar, blusar och kjolar men också säsongens ytterkläder samt en och annan jumpsuit. 

Populära kändisar som Holly Willoughby, Caroline Flack och Emma Bunton bär dessa smickrande och snygga klänningar regelbundet och oavsett som du ska klä dig för lunchmöte, datenight eller en nära väns bröllop hittar du vad du är ute efter hos Closet London. 

Closet London Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Closet London

Just nu kan vi inte erbjuda någon Closet London rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Closet London

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Closet London. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Ny kund
1 %
Återkommande kund
4 %

Villkor och information angående återbäring från Closet London

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Closet London via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Closet London registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Closet London har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Closet London nu