Club Creo logotype

60 kr i återbäring när du provar Club Creo *

Ta mig till Club Creo nu

Med Club Creo får ditt barn varierande och väl sammansatta pysselpaket direkt hem i brevlådan. Varje paket innehåller olika teman för att ditt barn skall få varierande, roligt och kreativt pyssel. Dessutom finns en steg-för-steg-beskrivning med till varje paket som visar hur man gör. Paken har olika teman varje månad och ditt barn kommer att få prova på allt möjligt roligt och inspirerande pyssel. För att garantera bästa kvalitet på materialet samarbetar Club Creo med en av nordens största leverantörer av hobbymaterial.

Du får prova Välkomstpaket för endast 59 kr!  Efter det kommer du en gång per månad få ett nytt paket med roligt pyssel för bara 149 kr + frakt 29 kr.

Club Creo Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Club Creo

Just nu kan vi inte erbjuda någon Club Creo rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 60 kr.

* Återbäring hos Club Creo

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Club Creo. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Starta en prenumeration och få återbäring
60 kr

Villkor och information angående återbäring från Club Creo

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Club Creo via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Club Creo registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Club Creo har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Club Creo nu