Concrete Humanity logotype

7,50% i återbäring när du handlar hos Concrete Humanity *

Ta mig till Concrete Humanity nu

Concrete Humanity är ett modernt svenskt modevarumärke. Kärnan i varumärket och kollektionen är detaljer, unika uttryck och attityd. Varumärkets design föddes ur en dröm att skapa något nytt och unikt, kläder med en personlig touch. Inspirationen kommer från vackra platser runt om i världen, tatueringar, konst och musik men även av kända ikoner, stora designers, idrottsmän och citat som förmedlar en känsla. Här jobbas mycket på att hitta den perfekta passformen och kvalitén för produkterna som dessutom görs i 100% bomull. Viktiga detaljer på  deras t-shirts är kragen och ärmarna som är klippta och uppsydda för att få den där avslappnade passformen och känslan. Att bära Concrete Humanitys produkter ska vara bekvämt och kännas rätt direkt.

Concrete Humanity Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Concrete Humanity

Concrete Humanity Rabattkod
Concrete Humanity - 15% rabatt! Upp till 7,50% i återbäring
Concrete Humanity - ett modernt svenskt modevarumärke där kärnan i kollektionen är detaljer, unika uttryck och attityd - har just nu en rabattkod som ger 15% rabatt på hela ditt köp!
Fungerade rabattkoden? Giltig t.o.m. 2018-07-31

* Återbäring hos Concrete Humanity

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Concrete Humanity. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
7,5 %

Villkor och information angående återbäring från Concrete Humanity

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Concrete Humanity via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Concrete Humanity registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Concrete Humanity har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Concrete Humanity nu