Dack-online.com logotype

1,50% i återbäring när du handlar hos Dack-online.com *

Ta mig till Dack-online.com nu

Hos Dack-online.com kan du jämföra priserna på däck från populära märken som Continental, Goodyear eller Pirelli. Här hittar du dessutom en variation av fälgar samt ett stort utbud av motorolja för olika fordon. Det är väldigt enkelt att leta och jämföra priser på Dack-online.com och man behöver inte söka i flera timmar för att hitta bäst erbjudanden. Sök och jämför däckerbjudanden från mer än 25 säljare!

Dack-online.com Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Dack-online.com

Just nu kan vi inte erbjuda någon Dack-online.com rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 1,50%.

* Återbäring hos Dack-online.com

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Dack-online.com. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
1,5 %

Villkor och information angående återbäring från Dack-online.com

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Dack-online.com via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Dack-online.com registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Dack-online.com har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Dack-online.com nu