Desigual logotype

4% i återbäring när du handlar hos Desigual *

Ta mig till Desigual nu

Desigual är lätt att känna igen med sina färglada, asymmetriska mönster och tryck på på alla deras kollektioner! Här hittar du kläder och accessoarer för framförallt dam men också herrar och barn. Förutom ett färgsprakande klädsortiment hittar du ett lika färgglatt sortiment av heminredning. Handdukar, filtar, badrockar, kuddar, sängkläder och mycket mer. 

Desigual är ett avslappnat klädmärke som gjort sig kända för att sticka ut. Du finner härligt vida tunikor och klänningar, rebelliska t-shirtar och denim som du aldrig sett förut men de erbjuden också exempelvis klassiska toppar. Gör din garderob och ditt hem glatt och fyll dem med färg! 

Desigual Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Desigual

Just nu kan vi inte erbjuda någon Desigual rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Desigual

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Desigual. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Desigual

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Desigual via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Desigual registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Desigual har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Desigual nu