Dinprint logotype

7,50% i återbäring när du handlar hos Dinprint *

Ta mig till Dinprint nu

Beställ fototapeter, posters och tavlor i olika material tex Canvas från Dinprint. Här får du möjlighet att välja bland 1000 tals motiv och all tillverkning sker av butiken själva. Självkart kan du även använda en bild du själv tagit och få tryckt på poster, tavla eller fototapet. Varför inte skaffa en rullgardin med eget tryck? Perfekt för barnrummet - finns i alla olika storlekar. 

Dinprint Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Dinprint

Just nu kan vi inte erbjuda någon Dinprint rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 7,50%.

* Återbäring hos Dinprint

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Dinprint. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
7,5 %

Villkor och information angående återbäring från Dinprint

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Dinprint via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Dinprint registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Dinprint har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Dinprint nu