DirtCult logotype

5% i återbäring när du handlar hos DirtCult *

Ta mig till DirtCult nu

DirtCult härstammar från San Diego 2008 som ett samarbete mellan en grupp av adrenalintörstiga vänner. Här hittar du kläder och accessoarer för killar och tjejer med attidtyd. Du hittar också MX Dekaler och MX Gear. 

Butiken beskriver själv sitt märke med; "Vi kanske inte är det märke du hittar på vanliga varuhus. Vi representerar heller inte alla värden som samhället förespråkar, men vi kommer alltid att uppmuntra dig att vara den du är". 

DirtCult Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för DirtCult

Just nu kan vi inte erbjuda någon DirtCult rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos DirtCult

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos DirtCult. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från DirtCult

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos DirtCult via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från DirtCult registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. DirtCult har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till DirtCult nu