Dokteronline logotype

Få upp till 5% i återbäring när du handlar hos Dokteronline *

Ta mig till Dokteronline nu

Dokteronline.com hjälper dig om du har fysiska besvär som du vill bli av med men du upplever att du av olika skäl inte kan ta dig till läkaren/apoteket just nu. För en online läkarkonsultation fyller du i en medicinsk frågelista, där precis samma frågor ställs som din egen doktor skulle ställa (symptom, medicinska historia, m.m.) Se till att du gör detta så omsorgsfullt som möjligt. Bara på så sätt kan läkaren ge dig det bästa och säkraste rådet. Läkaren bedömer den medicinska frågelistan som du har fyllt i och kontrollerar att den önskade behandlingen är lämplig och säker för dig. Dokteronline.com erbjuder inte själva några läkartjänster eller produkter, utan sköter om att du säkert, snabbt och diskret kan ta emot en behandling.

 

Dokteronline Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Dokteronline

Just nu kan vi inte erbjuda någon Dokteronline rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 5%.

* Återbäring hos Dokteronline

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Dokteronline. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Ej receptbelagda beställningar
5 %
Receptbelagda läkemedel
Receptbelagda läkemedel ger fast återbäring på 32,50kr plus 5% rörlig återbäring
5 % + 32,50 kr

Villkor och information angående återbäring från Dokteronline

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Dokteronline via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Dokteronline registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Dokteronline har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Dokteronline nu