Nu är vi 50.000 medlemmar!

Det vill vi så klart fira. När du använder vår app får du 50% i bonus på din återbäring.

Ladda ner vår app...
Ellos logotype

5% i återbäring när du handlar hos Ellos *

Ta mig till Ellos nu

Ellos är ett av Sveriges äldsta postorderföretag och som tagit steget över till att bli en fullfjädrad nätbutik med ett mycket brett sortiment. Hos Ellos hittar ni allt ifrån skor och kläder till hemelektronik och produkter kring skönhet och hälsa. Det går till och med att beställa resor och teckna privatlån via Ellos numera. Du kan låna upp till 20.000 kr via Ellos och får ditt lånebesked direkt i datorn. Ellos är givetvis certifierade av Trygg E-handel och betalar gör du med betalkort, mot faktura eller så kan du öppna ett Ellos-konto och betala på avbetalning. Ellos har ofta någon typ av REA och samtidigt kan du ofta hitta någon Ellos rabattkod att använda. Ellos säljer många kända varumärken såsom Desigual, Kavat, Didriksson, Converse, Nova Star, Reima och Birkenstock.

Ellos Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Ellos

Ellos Rabattkod
25% på hela din beställning Upp till 5% i återbäring
Använd rabattkoden och få 25% rabatt på beställningen. Gäller skor, kläder, skönhetsprodukter, hem/inredning och accessoarer. Gäller ej prissänkta varor eller varor märkta med "ej rabatt". Gäller ej elektronik/elektriska varor/tillbehör. Max 1 gång per kund.
Fungerade rabattkoden? Giltig t.o.m. 2017-08-27

* Återbäring hos Ellos

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Ellos. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
5 %

Villkor och information angående återbäring från Ellos

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Ellos via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Ellos registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Ellos har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Ellos nu