Ellos logotype

4% i återbäring när du handlar hos Ellos *

Ta mig till Ellos nu

Ellos är ett av Sveriges äldsta postorderföretag och som tagit steget över till att bli en fullfjädrad nätbutik med ett mycket brett sortiment. Hos Ellos hittar ni allt ifrån skor och kläder till hemelektronik och produkter kring skönhet och hälsa. Det går till och med att beställa resor och teckna privatlån via Ellos numera. Du kan låna upp till 20.000 kr via Ellos och får ditt lånebesked direkt i datorn. Ellos är givetvis certifierade av Trygg E-handel och betalar gör du med betalkort, mot faktura eller så kan du öppna ett Ellos-konto och betala på avbetalning. Ellos har ofta någon typ av REA och samtidigt kan du ofta hitta någon Ellos rabattkod att använda. Ellos säljer många kända varumärken såsom Desigual, Kavat, Didriksson, Converse, Nova Star, Reima och Birkenstock.

Ellos Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Ellos

Just nu kan vi inte erbjuda någon Ellos rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 4%.

* Återbäring hos Ellos

Ta del av vårt erbjudande om återbäring hos Ellos. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

Återbäring på dina köp
4 %

Villkor och information angående återbäring från Ellos

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Ellos via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Ellos registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Ellos har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Ellos nu

Shoppa kläder, skor och heminredning hos Ellos

Ellos är en av de klassiska modesidorna som tidigare var kända som ett av de stora postorderföretagen. Sedan det blev allt vanligare att handla över nätet och inte över telefon har butiken flyttat sitt fokus till hemsidan och sett till att den visar upp alla de fina produkterna på bästa sätt. Här finns inte bara de senaste modeplaggen och skorna, det finns också en hel del heminredning och elektronikvaror som passar perfekt i varje hem. Är man ute efter både en klänning, en duk och ett par nya träningsbyxor är det hit man ska vända sig, det behövs inga fler hemsidebesök för att lösa alla dessa ärenden än den här.

Ett starkt varumärke

Ellos har en inspirerande websida som har som tanke att inkludera alla i sin målgrupp. Därför har de satsat mycket på att kunna erbjuda snygga och funktionella plagg också till de som behöver lite större storlekar, vilket gör att det känns som en mer inkluderande och social sida att shoppa på. Här finns ett bra utbud av baskläder, som håller bra kvalitet utan att kosta alltför mycket. Självklart kan man också hitta säsongens senaste trender här, både inom kläder och inom heminredning. Allt från belysning och mattor till tapeter och tavlor hittar man här på sidan. 

Shoppa smartare med Ellos rabattkod

Alla shoppingturer slutar med att man önskar att man kunnat spendera lite mindre, utan att man för den sakens skull vill offra några av de fynd man gjort under dagen. Om man använder Ellos rabattkod kan man göra precis det, spara lite pengar utan att behöva spara på shoppingen. Just här är det lätt att springa ifrån sig själv lite eftersom det finns så många olika avdelningar att shoppa runt på, därför passar det perfekt att få lite rabatt på köpet utan någon ansträngning alls.

CDON rabattkoder listas ibland här på Cashbacker och du kan då få både cashback och lägre pris när du shoppar på CDON. Både på Ellos och CDON hittar du skönhetsprodukter, liksom på Lyko. Lyko säljer skönhetsprodukter till bra priser och när du använder en Lyko rabattkod kan du få det ännu billigare. Fyndiq rabattkoder hittar du här.