Eurosecure logotype

Få upp till 10% i återbäring när du handlar hos Eurosecure *

Ta mig till Eurosecure nu

Eurosecure är Nordens enda distributör av ESET:s säkerhetsprodukter, som har hållit både hem och arbetsplatser säkra från cyberhot sedan 1992. Med antivirus- och säkerhetsprodukter för alla datorplattformar och smartphones utgör ESET en proaktiv marknadsledare inom hotdetektering. ESET NOD32 Antivirus är en branschledande produkt som håller världsrekordet i utmärkelser från Virus Bulletin (”VB100-awards”) och sedan virustesterna inleddes har ESET:s mjukvaror inte missat ett enda in-the-wild-virus.

Eurosecure Rabattkoder och Kampanjer

Här hittar du aktuella rabattkoder och kampanjer för Eurosecure

Just nu kan vi inte erbjuda någon Eurosecure rabattkod eller kampanj. Naturligtvis har vi vår vanliga återbäring med upp till 10%.

* Återbäring hos Eurosecure

Ta del av våra erbjudanden om återbäring hos Eurosecure. Handla som vanligt i butiken - vi sköter resten!

ESET NOD32 Antivirus
7,5 %
ESET Cybersecurity for Mac
7,5 %
ESET Internet Security / ESET Smart Security Premium
10 %
Eset Cybersecurity Pro for Mac
10 %
ESET Multi-Device Security
10 %

Villkor och information angående återbäring från Eurosecure

Följande villkor gäller för köp och återbäring hos Eurosecure via Cashbacker

När får du din återbäring?
Din återbäring från Eurosecure registreras hos oss en kort stund efter ditt köp (det kan dock ta upp mot 48 timmar). Ett mail skickas till dig som meddelar att återbäringen registrerats på ditt Cashbacker-konto
Återbäring klar för utbetalning
Efter att din återbäring registrerats måste den godkännas. Det är butiken som ansvarar för att godkänna din återbäring. Eurosecure har en godkännandetid på 15-45 dagar. Efter det kan du ta ut pengarna om du har 100 kr eller mer i saldo.
Beräkning av återbäring
Beräkning av procentuell återbäring sker i de flesta fall baserat på ordervärdet exklusive moms, frakt samt övriga avgifter och skatter.
Övriga villkor
Övriga villkor om återbäring hittar du i våra användarvillkor
Ta mig till Eurosecure nu

Eurosecure är Nordens enda distributör av ESET:s säkerhetsprodukter, som har hållit både hem och arbetsplatser säkra från cyberhot sedan 1992. Med antivirus- och säkerhetsprodukter för alla datorplattformar och smartphones utgör ESET en proaktiv marknadsledare inom hotdetektering. ESET NOD32 Antivirus är en branschledande produkt som håller världsrekordet i utmärkelser från Virus Bulletin (”VB100-awards”) och sedan virustesterna inleddes har ESET:s mjukvaror inte missat ett enda in-the-wild-virus.​

ESET har länge varit den ledande tillverkaren av säkerhetsprogram med fullt fokus på prestanda och proaktiv detektering. Utöver det så tillämpar ESET en av marknadens bästa licensmodeller. Användarna har alltid tillgång till den senaste versionen av programmet under hela licensperioden, och man får skydd för flera olika plattformar (Windows, Mac och Linux). Detta kombinerat med ESETs välförtjänade rykte som den snabba, enkla och effektiva lösningen gör det väldigt attraktivt. Alla kunder får dessutom tillgång till gratis svensk support via e-post och telefon under kontorstid, oavsett licensstorlek och typ av ärende.